Szombaton egész nap érezteti hatását a Hold és a Merkúr szembenállása, legintenzívebben délben működik ez az energia. Ideje szétnézni emberi kapcsolataink terén, van-e közöttük túlhaladott, idejétmúlt, immár nem fény-minőséggel átitatott. Felismerjük a kelletlenségről, amikor mosolyt ragasztva arcunkra beszélünk társunkkal, de belül pontosan érezzük, látjuk, milyen magas THM-mel fizetünk meg érzelmi energiánkkal az erőltetetten fenntartott látszatért. Persze ezt a másik is érzi, hogy valójában már abszolút semmi kedvünk nincs vele értekezni, de megspóroljuk (megspórolni véljük) az egyszeri kellemetlenséget, amivel kimondjuk és elegánsan lezárjuk a történetet.

160820esernyo

Akár párkapcsolatról, akár kiüresedett barátságról legyen szó, most remek alkalom nyílik kimondani a végszót és szeretettel elengedni a másikat, a másik felé érzett „tartozok neki”- késztetésünket; menjen mindenki megkönnyebbülve a maga útján. Tisztán, világosan meglátjuk, mely kötődéseink tartoznak a „szanálandó” fiókba.

Ajándéka a napnak, hogy a lelkünkben háborgás nélkül tudjuk az elengedést megélni, átérezzük, hogy a befejezés, a szeretetteljes lezárás sokkal méltóbb, szebb és őszintébb a sebek vakargatásánál; gennyes góc helyett egy bizton gyógyuló vágás marad csak, de immár annak jó érzésével, hogy nem terhel többé a kötelességszerű, nyomasztó megfelelésvágy.

kép: hdwallpaperpc.com

Pin It on Pinterest

Share This