Csütörtökön a reggeli, délelőtti órákban érezteti hatását a Hold és a Plútó együttállása a Bak jelében, mély lelki megéléseket hozva. Érzelmi területen számíthatunk a végletesség és a mindent magával ragadó erő megjelenésére, ám ezt az erőt (is) uralhatjuk és a szolgálatunkba fogadhatjuk. Hold Plútókor saját legmélyebb bugyrainkba merülünk alá, ám nem a dagonyázás a cél: az alámerülés, a legalsó sziklatalapzaton való talajt fogás egyben a kiemelkedés kezdete is: amikor megtapogattuk azt a masszív réteget, ami valóban a legalja, akkor tudatosul bennünk, hogy ennél már nincs mélyebb minőség. Innentől tudunk az emelkedésre fókuszálni és egyre távolabb kerülni ettől a legalsó talajrétegünktől.

Magas szintű megélésről beszélünk minden olyan esetben, amikor a merülések után a felszínre emelünk igazgyöngyöket és lelki kincseket. Dagonya-analógiaként megmerülni és változás, csiszolódás nélkül kimenekülni a helyzetből méltatlan és érdemtelen. A Plútó okán a radikális, gyökeres változás ereje is működik és támogat abban, hogy kivágjuk magunkat a lehúzó, idejét múlt sártengerből.

170126kalitka

Kiegészítésképpen szót érdemel a Hold és Plútó együttállásának a Kos jelében járó Uránusszal való összefűződése is: a teremtés és megvalósulás fényszögén át kapcsolódnak össze. Ez a quadrat pedig az új utakon való elindulást, a lépések megtételét, „lelépését” erősíti; azaz nem csak kigondolom és ráérzek, hogy lépnem kell, hanem erő és ösztönzés ébred az anyag világában is lekövetnek az ég energiáinak táncát.

kép: www.weheartit.com

Pin It on Pinterest

Share This