A kedd napunkat átszövi a családi fészekkel való törődés energiája a Rák jelében haladó Hold okán. Ezen a napon oly’ sok hatás éri a Holdat, ami mind-mind erősíti az érzelmi, lelki munkálkodásunkat. A Plútóval való szembenállás a mélységekbe világít be, odalent körülnézve megpillanthatjuk a megoldást; azt az erőt, ami továbblendít a megrekedt állapotokból. Segítségével a lelkünk mélyéből fölszabaduló őserőt irányítani és uralni tudjuk, befogva haladásunk szekere elé. Alakot ölthet az energia érzelmi végletesség formájában is, ám ha tisztában vagyunk ezzel, úgy rögtön nyakon csíphetjük minden nemkívánatos folyamatunkat, anélkül, hogy elszabadult csilleként vágtatnánk le önnön tárnáinkba.

A Hold Neptunusszal alkotott trigon fényszöge adja az emelő erőt az összegzésből és a végső igazságok felismeréséből áthozni a mindennapjainkba a bennünket tisztábbá és együtt érzőbbé nemesítő hatásokat. Az ítéletektől való mentesülés, a minden és mindenki egy elvének átérzése, lelki rezdülések szintjén való, értelmen felüli megértése is ide tartozik.

A Vénusszal alkotott quadrat fényszög kapcsolata pedig a megvalósításra törekvő energiákat ébreszti fel és működteti: a kapcsolatainkban kimondott szóvá érik a tisztázó szándék és szárba szökkennek a kezdeményező, új utakat és megoldásokat kereső energiák. A Vénusz látszólagos hátráló mozgásával rávilágít a megoldandó dolgokra, amik talán nagyobb falatként mutatják magukat, ám többet is nyerhetünk a helyzet frappáns kezelése által. Erőt kapunk a nehezített pályán is jó köridőket futni, a több munka nem visz el több erőt belőlünk, mert kozmikus eredetű pótlás érkezik életünkbe.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This