Szerda éjjel, egy órával éjfél után telik a Hold az Ikrek jelében és cirógat bennünket ezüst sugaraival. Különleges alkalom a mostani telihold, bár ezt mindig el lehet mondani, azonban most fokozottan igaz: a napok óta érezhető erősödő lelki töltöttségünk csúcsra ér. Ha alszunk a Nap-Hold szembenállás idején, úgy jó eséllyel érkezhetnek érzelemmel átitatott álmok, amikben magasabb világok üzenetit érthetjük meg és „hozhatjuk át” földi életünkbe. A Hold ekkor jár a Bika csillagkép szarvainál, amik a Tejútra emelő erőket testesítik meg, közvetlen kapcsolatot az Istenek Útjával. A telihold által felfokozott, nyitott szívvel és lélekkel megélt érzelmi kapcsolódásunk miatt a szarvak antennaként fogják fel és továbbítják az ember szintje fölötti minőségek üzenő információit. Azt már hozzá sem kell tenni, hogy az ilyenkor érkező morzsák mindig aranyrögöknek bizonyulnak.

Az Ikrek okán a kapcsolatok és a polaritás útján való megismerés igénye is előtérbe kerül: még erősebben vágyjuk meglátni és megérteni a mozgatórugókat és az érem két oldalán a fejet és írást. A mostani éjszaka energiái alkalmasak arra, hogy üzenni tudjunk társainknak, akikkel az élő szóban való kommunikáció nehézkes: vagy, mert feszültségek nehezítik a megértés és megértetés folyamatát, vagy, mert már nincsenek (jelen pillanatban) földi testben. Az érzelmekkel átitatott mondanivaló a tiszta szándékkal megsegítve biztosan célba ér ezen az éjszakán.

161214telihold

A Bika szarvai fölött pedig a Nimród csillagkép fénylik, a Hold hátterében ekkor az Orion-köd csillagai láthatóak. A Fiastyúkban haladó Holdról nemrég megemlékeztünk, az a stáció az Istenek szerelmi fészke, ahol a bolygópályák keresztezik egymást. Az Orion-köd pedig csillagbölcső, ahol a csillagok születnek, a megteremtődő, létrejövő fény esszenciális minőségével kerül kapcsolatba a lelkünk a Hold által. A Nimród szimbolizálta felvállalás üzenete pedig egyértelműen jelzi, hogy itt az ideje az ébredő fényünk, világosságunk felvállalásának és az anyag világában való megélésének, ragyogtatásának, beleengedve magunkat a Tejútról érkező isteni energiák óvó, oltalmazó tenyerébe. Ugye, hogy csoda éjjel jön?

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This