Szombaton a déli órákban igazi emelő erők segítenek jó döntést hozni, új utakon elindulni, letenni a voksot a változás mellett. Óriási lökést kaphatnak olyan terveink, amiket egy ideje már dédelgettünk mélyen belül, de még nem mertük, nem akartuk megvalósítani őket. A visszatartó, visszahúzó energiákat most könnyedén győzzük le, erőtől duzzadva, átlelkesülten. Külön ajándék, hogy a jó irányba vivő úttal lélekben azonosulni tudunk; ezt a hatást érdemes iránytűként is használni: ha befelé figyelve, a belső csönd állapotába megérkezve nincs fals hang, úgy jó felé törekszünk.

Ez az aspektus a kigondolás pillanatában már a cselekvést is ösztönzi, érezhetjük csiklandozó zabszemként is hátsónkban, hogy végre tegyünk valamit a régi álom életre hívásáért, lépjünk fel alkotó, létrehozó módon, hogy látható, tapintható minőségekben végre megérkezhessen a valóságunkba az eszmei síkon túl is. A lelkesültség most tiszta, világos gondolatisággal párosul, megadva a kiegyensúlyozottság élményét is: szívünk és eszünk egyaránt a helyén, sem túlagyalás, sem ábrándozásba fulladás nincs, itt és most az arany középút, a harmónia felé tartó csapáson lépdelhetünk.

161008kislany

Az égi helyzetben a Tejút is érintett, így ültessük el tudatunkban, hogy a legmagasabb, isteni minőségek és energiák támogatják döntéseinket, lépéseinket. Merjünk bízni és ráhagyatkozni az erőre; tudva azt, hogy hatalmában áll megtartani. Építsük be a valóságunkba, hogy a földi létezésben alkotó módon működve fölöttünk, mögöttünk ott a felsőbb vezettetés figyelme, szeretete, iránymutatása és nyitott szívvel járva mindig meghallhatjuk hangjukat és igen, szabad elfogadni a segítségüket is, attól nem válik kisebbé az érdemünk. Sőt.

kép: abstract.desktopnexus.com

Pin It on Pinterest

Share This