A mostani időszakban érezhetjük régóta ide-oda besuvasztott, netán szőnyeg alá söpört kapcsolataink rendezésének igényét; eszünkbe jut, hogy van valami függőben lévő dolgunk, avagy elvarratlan szálak lebegnek újra és újra homlokterünkbe. A jelenség hátterében a Vénusz, mint kapcsolat-bolygó áll, aki a rendbetétel jelében, a Szűzben halad, ráadásul tobzódik a különféle inspirációkban: három bolygó is bizsergeti mostanság.

 

Markánsan megjelenik a mély lelki indíttatás, hogy megkeressük hosszú ideje nyomasztó érzéseket ébresztő társunkat, hogy végére járjunk kettőnk ügyének, avagy felbukkanhat immár fizikai testtel nem rendelkező, a földi síkról ideiglenesen eltávozott szerettünkkel kapcsolatosan annak fájdalma, amit nem mondtunk el neki. Tegyük meg a lépést, ha ólomcsizma is húzza vissza lábunkat és kezdjük csiszolni kapcsolataink sorjáit. Akivel élőszóban vagy levélben nem tudunk értekezni, azzal lélektől lélekig ugyanúgy működik a kommunikáció, mindössze ráhangolódást, elcsendesedést kíván. Ne dédelgessünk indulatokat, sérelmeket azzal, hogy eltávozott, akinek kimondhatnánk, mert így csak a nyomást növeljük a kuktában.

160814csillagok

Kellő koncentráltsággal meglepően hatékonyan tudunk működni és azt vesszük észre, hogy a dolog sokkalta könnyebb, mint azt addig hittük; a cica árnyéka tigrissé nőtt a falon, de ha odaszenteljük erőinket, figyelmünket, úgy az a macska csak egy macska, nem több. Az árnyék pedig menten eloszlik a szeretet fényében.

Tudjuk azt is, hogy erők és energiák tekintetében sem szűkölködünk; a gyökeres változtatásokat is megtehetjük kifacsarodás nélkül. Minden lépésünk előre visz és minden tisztázás megadja a megkönnyebbülés élményét.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This