Pár napja már távolodóan, de a mágikus quintil fényszögön keresztül kapcsolódik a Mérlegbe lépett Nap és poláris párja, a Szaturnusz a Nyilas jelében. A szépségre és harmóniára törekvő énünkben ott munkálkodik a belső rend igénye is, egyik a másik nélkül nem megy – ezt megértve tudjuk magas szinten működtetni az energiáinkat. A Nap hátterében a Serleg csillagkép ragyog, ráirányítva figyelmünket a örök minőségek fontosságára. A Serleg az égen két nyitott, egymással egy ponton érintkező félkörként díszeleg, a Tejút alsó és felső része irányában megjelenítve a nyitott teljességet (ezzel szemben a kör – bezárult teljesség).

A Szaturnusztól a koncentrált bölcsesség erői érkeznek, megfűszerezve a mélység titkainak felfedezésére nyíló késztetésünkkel. A tétet fokozandó, a gyógyítás energiái is érkeznek a Kígyótartó csillagképből, aki gyűrűs tanítómesterünk mögött uralja, irányítja szellemi és ösztönerőinket szimbolizáló kígyó fejét és farkát – mindezt az Istenek Útján, a Tejúton teszi.

160924naplovag

Határozott üzenete a szombaton még aktív égi aspektusnak az emberen túli, isteni minőségek zsongása a kétszeres Tejút-jelenlét okán, ez az energia segít a valódi harmonizálás, gyógyítás uralt, összpontosított működtetésében – akár önmagunk, akár valamely társunk irányában. A két bolygó közti mágikus erejű fényszög pedig hivatott a csodák lehozásának, megélésnek minőségével megtölteni a formákat, ragyogó árnyalatokkal kiszínezni az amúgy is tündöklő égi kifestőt.

kép: www.youtube.com

Pin It on Pinterest

Share This