A gyors felfogóképesség csodás adottság. Amikor átlátod a folyamatokat, felismered a mintázatokat és fürgén döntesz – kitűnő. Ki ne vágyna erre a képességre? Az élet minden területén hasznos ajándék. Az aktuális jó hír erről az elképzelt varázsköpenyről szól. Mert egy kicsit mindenki és bárki magára öltheti. Ha úgy tetszik: kozmikus nyílt napok veszik kezdetüket.

Kit illet ezért hála és köszönet? A Merkúr a felelős buli főszervezője. Gondolt egyet és hazament. Mert minden partik legeslegjobbika a házibuli. Őmerkúrsága pedig április 30-ra hirdette meg az Ikrekbe való hazatérés örömünnepét. Minden igazi bulit este/éjjel tartanak, ehhez igazodik Hermész planétája is. A szombati nap még éppen csak kezdetét veszi és máris átlép Bikából az Ikrekbe.

Házibuli, mert hazatérés. A Merkúr – a Szűz mellett – az Ikrekben uralkodik. Személyes és végtelenül szubjektív véleményem szerint az Ikrekben még Merkúrabb; ez egy mókusbajusszal közelebb áll hozzá, mint a Szűz.

Érdekes hetek veszik kezdetüket. Mert nem kocog végig a harminc fokos szeleten jó szokása szerint. Egyszer csak lelassul, majd hátrálni kezd. Olyannyira, hogy május 23-án vissza is táncol a Bika zodiákusába. Mind a fordulat, mint a visszalépés külön mesét kap majd. Most az Ikrekbe toppanás a lényeg.

Felkönnyülő kommunikáció, tisztuló tudat, erősödő szabadságvágy. Ilyen minőségek húrját pendíti benned ez az égi mintázat. Mit kell tenned ahhoz, hogy a lehető legtöbbet a lehető legjobban hozd ki belőle? Légy könnyed. Magadhoz mérve mindenképpen; nem biztos, hogy a Balettintézet végzőseihez kell mérned libbenéseidet.

Nyitottság és érdeklődés. Szemellenzők, ólomsapkák kukázása. Akad pár dolog, amit megtehetsz az eredményért. Azért, hogy mind több jó minőségű beavató felismeréssel gazdagodj. A dőlttel szedett két szó alatt azt értem: nem kell traumatizálni magad ahhoz, hogy egy életre bevéss valamit. Ikrek Merkúr idején ügyesen figyelve, dekódolva a dolgokat, célt érhetsz. A megszerzett ismeretből valós, mély tudást vagy képes ötvözni. Ez az alkímia folyik a könnyed, lebegős háttér mögött. Ahogy az élet bármely szegmensében, itt is igaz: a legjelentősebb folyamatok a közönség szeme elől rejtve történnek. Te már tudsz róla. Innentől egyetlenegy döntés kérdése, hogy használod-e ezt a morzsát.

kép: pixabay.com

máris kezdődik a buli!

Pin It on Pinterest

Share This