+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

A Hold hétfőn kora hajnalban telik a Skorpió asztrológiai jelében: ekkor egzakt a szembenállása a Bika zodiákusában haladó Nappal. Egészen különleges álmokat, mélyről feltörő vágyakat, moccanó ösztönerőket hozhat ez az éjszaka és a hajnal. Valami finom, misztikus, enyhén erotikus színezetű energia motoszkál a Skorpió teliholdban. Itt döbbenhetünk rá a valódi, mély vágyainkra, ez a hajnal kiváltképp alkalmas felismerni, kimondani őket; hogy aztán meg is éljük fizikai valóságunkban mindet.

Fontos a megélés, mert a Skorpió-Bika tengelyen a vágyak bizony valóra válnak, a Bika Nap a megvalósulás erőivel száll be a játékba. Nagyon termékeny energiákról beszélünk, hiszen a Hold vizes jelben jár, míg a Nap föld eleműben és a földet nem más élteti, mint a víz. Ez a fajta termékenység a „megálmodom, megteszem” energiáját is felébreszti; az álmok nem sóhajtozós-elszállósak, hanem tetterővel felébresztő, „vágjunk bele, csináljuk meg, hogy szép legyen és örömet adjon” – típusúak.

Ne menjünk el szó nélkül az angyalok mellett sem: a Hold éppen a Szűz csillagképének angyali részén jár, mikor pontosan szembekerül a Nappal. Szárnyas égi segítőink szíves örömest munkálkodnak kérésünkre a vágyak megélésében, a teremtésben, az öröm megszületésében. A telihold mindig erősíti az érzelmességet, ez most egy nagyon lágy, finom angyali energiával fűződik össze: olyan, mintha kedves, simogató kezek lágyan megfognák kezünket és szinte észrevétlenül segítenének a jó irány felé fordulni. Ne csodálkozzunk tehát, ha valamiért mosolygósan ébredünk hétfő reggel, nem csak a négy napos hétvége okozza.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This