2018. feb 08. 0

Legyen úgy!

Péntektől kezd felépülni egy masszív Jupiter-Nap quadrat. Ez a kapcsolódás szombaton működik a legerősebb hatásfokon, de még hétfőn is kamatoztathatjuk segítő erejét. A quadrat megadja azt az inspirációt, amivel a ötletből valóságot teremtünk; konkrétan, kézzel foghatóan, valóságosan. Segít, hogy az elv testet öltsön, megjelenjen az anyag világában. A Nap, cselekvő énünk égi megjelenítője, a Vízöntő zodiákusában lépdel, égi hátterében ott a Vízöntő csillagkép múltba ömlő tisztító vize; nem mellesleg pedig a Kiscsikó is együtt vágtázik vele. Ő segít teljesíteni szellemi küldetésünket, a célba érkezéshez ad támogatást; később belőle lesz a Táltos Paripa.

A Jupiter a Skorpió cikkelyében, a Mérleg csillagképében jár, ezen túl a Kígyó Fejét kirajzoló csillagok is égi hátterében fénylenek. A láthatatlan világok bölcsességét, a titkos tudást, a lélek, a mélységek világából származó magas és magvas tudást testesíti meg. Ez a tudás már segít szellemi erőinket is uralni, kézben tartani, világosan látni, gondolkodni.

A quadrat napjaiban ez a fajta magas tudás tud egészen egyszerűen „lejönni” az anyag világába; a mélyről jövő inspirációk mind-mind ezzel az esszenciális, a Kozmosz törvényeivel harmonizáló tudással átitatva testesülnek meg. Figyeljünk befelé, halljuk meg a hangokat, vegyük észre, mit súg a bennünk élő bölcs. Miután pedig megkaptuk az eszmei útravalót, haladéktalanul vágjunk bele a megvalósításba, hiszen ennek van itt az ideje, ebben kapunk csodálatos égi támogatást.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!