Szombaton, a nap közepén sextil fényszög kapcsolatban áll egymással a Hold és a Plútó. Ez önmagában nem túl ritka, minden hónapban kétszer megtörténik, ám a mostani szövetség érdemel némi figyelmet. A Plútóról a közelmúltban többször is megemlékeztünk, legfontosabb újdonság vele kapcsolatosan az irányváltása, aminek köszönhetően újra direkt mozgást végez. Nyomában – starwars-osan szólva – ébredő erő jár, ami a megoldások felé, hangsúlyozottan előre visz (tol, emel, repít, katapultál – kinek mi tetszik jobban).

A csütörtöki újholdat követően már növőben a Skorpió asztrológiai jelében, a Kígyó fejének csillagképe előtt halad a Hold. Érzelmi töltetet kap a misztériumok meglátásának vágya, magyarán a belső dolgokra irányul figyelmünk, lelki indíttatás születik bennünk a mélységek meglátására és a rejtett minőségek felfedezésére.

Szombatunk délelőtt és délután közötti széles, többórás sávja remek alkalmat kínál a megértésen keresztül kapcsolódni a két bolygó összjátékához. Lelki folyamatainkat új oldalról láthatjuk és ez a felismerés egyben megértést is hoz, ami segíti az öles léptekkel való továbbhaladást utunkon.  A sextil a működőképes dolgokról szól, a Plútó a megoldás és előrelépés cikkelyében duzzad az erőtől, a Hold pedig a gyarapodásunkat szolgálja. Folytassam?

 

kép: www.fineartamerica.com

Pin It on Pinterest

Share This