Szerdán késő délután áll együtt a Hold az Oroszlán csillagkép szívével, a Regulus csillaggal, akit a régi időkben a világ egyik oszlopának tartottak számon. A Regulus a feltétel nélküli, áradó, legjobb értelemben vett uralkodói szeretet jelöli. Az uralkodói szeretet értelmezésénél fontos elszakadnunk a ma világának zseborientált, hatalommal onanizáló politikusaitól, ez az energia ugyanolyan távol áll a szakrális királyi erőktől, mint az energiaital a kristálytiszta forrásvíztől.

Ez a bizonyos uralkodó a népéért él, igazi küldetése van (a küldetés valójában nem azonos azzal a bullshit-halmazzal, amit multik ebédlőjében, tárgyalóiban és minden szóba jöhető helyiségében kitacepaóznak, kiváltva a bérrabszolga multikatona társadalom heveny hányingerét); emelni és szolgálni akarja az őt követő és elfogadó tömegeket. Mindemellett pedig szíve legmélyéig és a legtisztább módon szereti őket. Ezzel a szeretet-energiával és magas minőségű rezgéssel kerül kapcsolatba lelkünk és belső világunk a Holddal való együttállás óráiban.

Vegyük észre, hogy ezekben a napokban előtérbe kerülnek a világoszlopként számon tartott csillagok; nem unalmas és semmitmondó energiákat mozgatva meg. A Regulus-Hold találkozó okán erősödik bennünk a rálátás, a múlt meglátásának képessége és az ebből automatikusan fakadó elfogadás és szeretet. Képesek vagyunk régi sérelmeket és megbántottságot feloldani ebben az erőben, mert nincs az a betokosodott érzelmi tüske, aminek semlegesítésére és az általa okozott seb begyógyítására ne lennénk alkalmasak, pláne ilyen égi segítség mellett.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This