Hétfőtől az Ikrek jelében járó Mars belépett az Orion (Nimród) csillagképébe, a nemes küzdelem és az önlegyőzés energiáit kettőzötten felerősítve. Maga a vörös bolygó is hordozza ezt az üzenetet, a felemelő erőt és azt az energiát, aminek segítségével saját lehúzó minőségeink fölött tudunk fényes győzelmet aratni, ám most, az Orion csillagképében mindez összeszorzódik.

Az Orionról tudnunk érdemes, hogy beavató csillagkép, a Tejúttal való szoros kapcsolata okán pedig a legmagasabb, isteni minőségek is megjelennek benne. A beavatás most is belső minőség, a magunkban megélt élmények, érzések hozta nemesítő változás adja az igazi beavatást, nem köpenyes, rituálé során ráolvasó „szakember”. Az Ikrek jele miatt a megismerés és a kíváncsiság erői is működnek, itt pedig megjelenik annak jelentősége, hogy meglássuk, felismerjük, milyen energiáink húznak vissza bennünket, mik azok az erők, amik nemhogy nem segítenek, de ballasztként akarják a földön tartani életünk emelkedni vágyó léghajóját. A felismerés után már képessé válunk legyőzni őket és ebben a győzelemben támogat a Mars pezsdülése, tüzes erői. Most nincs erőtlenség és sóhaj, hogy „ej, de jó lenne, ha…”. Most meg tudjuk tenni, ki tudunk lépni saját árnyékunkból és be tudjuk bizonyítani, hogy igenis képesek vagyunk arra, amiben talán még önmagunk sem hittünk (eddig), a környezetünkről nem is beszélve.

A Nimródban megjelenik a felvállalás, a megtartás és az elengedés minősége egyaránt. Önmagunk eddig rejtegetett, elmismásolt oldalának felvállalásához is kraftot kapunk; olyan ez az időszak, mintha egy rakétára ülnénk; rá ültetnénk életünket és úgy emelkednénk. A megéléseink és felismeréseink által pedig olyan beavató élményekkel gazdagodunk, melyekhez más módon nem juthatunk hozzá: ez a nemesedés, a salak kiégetése és a tiszta, izzó ember-acél, a ruganyos, de erős és hajlékonyságával együtt éles minőségeink megszületése és felébredése.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This