+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Vasárnap egzakt Mars-Jupiter quadrat ragyog az égen, cselekvő, létrehozó erőket ébresztve. Ez a fényszög még hétfőn is működni fog, ám a hét utolsó napján van igazán elemében, erő és bölcsesség teremtő módon lép szövetségre általa. A Rák jelében vándorló Mars az érzelmekre összpontosítja figyelmünket, energia és tevékeny inspiráció mocorog bennünk a lelki dolgokkal való foglalatosságokhoz, amit „egyébként” a szintén ebben a zodiákusban járó Nap és Merkúr egyaránt támogat, a Hold pedig aláhúz (ő vasárnap szintén itt jár még, hogy hétfőre virradóan átlépjen az Oroszlán cikkelyébe).

A Jupiter nemrég vett fordulatot, hogy huzamosabb retrográd mozgását követően újra a kozmikus irányban folytassa égi útját a Mérleg zodiákusában, azaz a kapcsolatok területére emelje a tudás és a szeretet bölcsességének erejét. A csillagos égre felpillantva azt látjuk, ez a Jupiter most a Szűz csillagkép futó alakot szimbolizáló ábrájának jövőbe érkező lábánál ballag, üzenete pedig a múltból elrugaszkodást követően a (fényes és szebb) jövőbe való megérkezésről szól. Aláfestésként pedig itt is megjelenik a vetés és aratás relációja, mintegy alapszínt és meghatározó tónusokat adva az összképnek: lássuk meg és vegyük észre, hogy most vetjük a jövő kalászait fialó magokat, de miközben ezt a vetést végezzük, egyben a múltban vetett magokat is aratjuk. Rajtunk áll, döntésünkön múlik, mit hoz a jövőnk, itt, a jelenben választhatunk a vetőmagok milyenségéről, hiszen ez határozza meg a későbbiekben betakarítandó dolgainkat. A Mérleg Jupiter esetében érdemes a kapcsolatainkban énünk bölcs oldalát működni engedni, az ő erejét kibontakoztatni.

A Mars csillagképi értelemben az Ikrek két oldala között, a köldököt jelölő ómega csillaggal áll együtt, szimbolizálva, hogy a mulandó és a halhatatlan minőségek érzékelésének egyaránt helye és ideje van; erőink most egymást erősítve és szolgálva tudnak működni, az eltérő eredőktől függetlenül. A Jupiterhez vezető fényhídon áthaladva pedig az anyag világában, valósan megélhető módon teremthetjük meg érzelmi, lelki erőink kapcsolati bölcsülést hozó, és – nem utolsó sorban – magasabb tudást, tanítást szülő folyamatait. Az eredmény pedig egy lelkiekben gazdag, fényes és harmóniában élhető jövő.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This