A gyümölcs érett állapotában táplál a legjobban. Ekkor élvezheted igazán a zamatát, szemet gyönyörködtető – egyszóval maximumán veszed magadhoz. Ha korábban téped le, még savanyú, nyers, nem támogatja egészségedet. Érés után otthagyva idővel erjedni, rothadni kezd – már ha a bogarak és madarak előbb fel nem falják. Egyetlen legjobb idő nyílik érett gyümölcshöz jutnod. És ez nem csak a kiskertben: a csillagos égbolton is így van.

„Aminek lejárt, kifutott az ideje – és megért rá – engedd el. Ez a Rák csillagkép ollójának tömör üzenete. E ponton vált irányt a szerelem bolygója, a Vénusz. Egész pontosan 2023. szeptember 4-én, kora reggeltől járja direkt irányban útját. A fordulatot megelőző, majd azt követő időszak alatt mozgása lassabb – legalábbis földünkről szemlélve. Ennek tudható be, hogy gyorsulási fázisában, a hó közepéig, szeptember 16-ig még a varázsollónál halad el.”

Ezt a bekezdés – sok más társával együtt – szombaton írtam. Az ismétlés pedig köztudottan a tudás jó édes anyja. Szebben fogalmazva: amikor a rend éber őrei lemeszelik a tudást, annak okmányaiban mind-mind az ismétlés szerepel az „anyja neve” rovatban. Erre építünk mi is, ma is.

Nem lehet túlhangsúlyozni a direkt irányba fordult, azaz „előrefelé” haladó Vénusz fontosságát. Különösen nem a Rák csillagzat ollójánál töltött értékes napjait. Olvasd el, elevenítsd fel; emlékezz: ha a tudásnak nem ciki, hogy az ismétlés szülte, neked sem az.

Íme, az eredeti bejegyzés, itt minden, a mostani égi helyzetre is vonatkozó információt megtalálsz:

https://ladonyijanos.hu/a-fordulo-venusz-harmoniara-hangolo-uzenetei/

Élvezetes olvasást, csodás felismeréseket, gyümölcsöző elhatározásokat kívánok!

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This