A gyors felfogóképesség csodás adottság. Amikor átlátod a folyamatokat, felismered a mintázatokat és fürgén döntesz – kitűnő. Ki ne vágyna erre a képességre? Az élet minden területén hasznos ajándék. Az aktuális jó hír erről az elképzelt varázsköpenyről szól. Mert egy kicsit mindenki és bárki magára öltheti. Ha úgy tetszik: kozmikus nyílt napok veszik kezdetüket.

Kit illet ezért hála és köszönet? A Merkúr a buli főszervezője. Gondolt egyet és hazamegy. Mert minden partik legeslegjobbika a házibuli. Őmerkúrsága pedig vasárnapra hirdette meg az Ikrekbe való hazatérés örömünnepét. Íme, az adatok:

  1. június 11. 12:26 – ekkor lép az Ikrek jelébe a Merkúr.

  1. június 27. 02:23 – ekkor hagyja el az Ikrek cikkelyét a planéta.

Házibuli, mert hazatérés. A Merkúr – a Szűz mellett – az Ikrekben uralkodik. Személyes és végtelenül szubjektív véleményem szerint az Ikrekben még Merkúrabb; ez egy mókusbajusszal közelebb áll hozzá, mint a Szűz.

Érdekes az időzítés. Június 11. 12 óra 26 perc. Ha előkeresed a szerdai hírlevelet, meglepő egyezésre bukkanhatsz. Nem a Merkúr, hanem a Bak jelébe visszaérkező Plútó kapcsán.

A hírlevélből egy az egyben másoltam ide a következő mondatot:

„Vízöntőből Bakba visszalépés: 2023. június 11. vasárnap 11 óra 35 perc.”

Hoppá. Nyilván a vakvéletlen okozza ezt az egyezést. Illetve… Tudod, emlékezz; ha az kell, idézd fel Szepes Mária örökbecsű, idevágó gondolatát: „a véletlen fel nem ismert szükségszerűség.”

Ezért javaslom, szentelj plusz öt percet és olvasd újra, amit szerdán a Plútóról írtam a hírlevélben. És illeszd össze magadban az Ikrek-Merkúros megértéssel. Meglepő, de megkönnyebbülést adó felismeréseket fog felszínre hozni.

Felkönnyülő kommunikáció, tisztuló tudat, erősödő szabadságvágy. Ilyen minőségek húrját pendíti benned ez az égi mintázat. Mit kell tenned ahhoz, hogy a lehető legtöbbet a lehető legjobban hozd ki belőle? Légy könnyed. Magadhoz mérve mindenképpen; nem biztos, hogy a Balettintézet végzőseihez kell hasonlítanod libbenéseidet.

Nyitottság és érdeklődés. Szemellenzők, ólomsapkák kukázása. Akad pár dolog, amit megtehetsz az eredményért. Azért, hogy mind több jó minőségű beavató felismeréssel gazdagodj. A „jó minőségű” kifejezés alatt azt értem: nem kell traumatizálni magad ahhoz, hogy egy életre bevéss valamit. Ikrek Merkúr idején ügyesen figyelve, dekódolva a dolgokat érhetsz célt.

A megszerzett ismeretből valós, mély tudást vagy képes ötvözni. Ez az alkímia folyik a könnyed, lebegős háttér mögött. Ahogy az élet bármely szegmensében, itt is igaz: a legjelentősebb folyamatok a közönség szeme elől rejtve történnek. Te már tudsz róla. Innentől egyetlenegy döntés kérdése, hogy használod-e ezt a morzsát.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This