Szerdára különleges fűszerezésű égi töltetet kapunk, mely leginkább a döntéseink meghozatalában segít. Ha van olyan terület életünkben, ahol úgy érezzük, ólomcsizma húzza vissza lábunkat a csirizzel felkent padlón és nincs erőnk, lehetőségünk túljutni a ragacsos dágványon, úgy most kapunk a megoldáshoz kellő kakaót. Elsőként azt a késztetést, hogy a folyamatos fejelfordítás és a struccal vetekedő mélységi homokszondázás után végre megnézzük, mi is az a falra festett rémség, amivel/akivel nem bírunk. Milyen gátakat épít bennünk, hogyan blokkol a vele való viszonyunk? Ez a nap azért is különleges (MINDEN nap különleges persze), mert a korábbi félelmek mellett kicsírázik egy kicsi, majd egyre növekvő erőcske, ami kész körbejárni félelmünk tárgyát. Ő az, aki szállítja a motivációt, a belső tartást önmagunk „legyőzéséhez”, hogy félelmeink ellen vívott belső küzdelmeinket megnyerve immár sikeresen léphessünk pástra az akadályt képező bármivel szemben. Időközben természetesen megbízhatóan izmossá fejlődik, megerősödik.

A bölcsesség és az előrelépés mindenképpen a helyzet része, a korábban említett Jupiter-Plútó quadrat egyre erősödő hatása miatt. A Hold szerdai útján járva mintha különféle csengettyűket szólaltatna meg lelkünkben: az új, tiszta kezdetek lehetőségét is megadja. A kulcs a bátorság, amit felébresztünk magunkban és rácsodálkozunk, miért is szunyókált eddig. Ereje pedig örömteli utazássá varázsolja árnyoldalunk felett aratott nemesítő győzelmünket. A nemesítést akár szó szerint is vehetjük, visszautalva a tételre, hogy a jókor, jó helyen és jó helyzetben kimondott „nem!” – nemessé tesz, ahogy a nemet mondásra való képtelenség nemtelenné alacsonyít. Kitérő vége.

161115konyv

További pikantériát ad a lelkünk legmélyébe, a titkok világába való alámerülés és az ott talált csukott kagylókkal való felszínre úszás. Itt is kamatoztathatjuk a kurázsit, mert lehet, hogy igazgyöngyöket találunk a csúf(nak hitt) beköltöző herkentyűk helyett a kagylóhéjak között. Amíg meg nem nézzük, nem tudhatjuk. A legfontosabb, hogy bármit is, de tegyünk önmagunkért ezen a napon (is), tudva és hasznunkra fordítva az ég ajándékait.

kép: www.spi-global.com

Pin It on Pinterest

Share This