Igazán jól teremteni szíved tüzével tudsz. Kell hozzá a szeretet energiája, de nem ám nyálas-szirupos módon. A mindennapok megélésében működtetve az igazi. Szuper, ha életed óriási horderejű vizsgáin jelesre végzel, de mit sem ér, ha a hétköznapok próbáin elbuksz. Erre emlékeztet a szerdai villámtalálkozó:

Nap és Merkúr szemben robogva pacsizik le. Teszik ezt a Szűz asztrológiai jelében, amiről egy gondolatszál elég: jó időben, jó helyen tegyél jó dolgot. Lehetőleg jól és rendben lesz minden: veled, benned, körülötted. Ennél lényegesebb a csillagképi háttér üzenete:

A Nap az Oroszlán szívétől, a csodás Regulus csillagtól érkezik. A Merkúr látszólagosan hátrál, a csillagzat nemző részétől érkezik vissza. A munkahét közepén pedig éppen összetalálkoznak. Nem szöszmötölnek, te se tedd. A lényeg ugyanis végtelenül egyszerű és mentes minden sallangtól:

Halld meg szíved szavát.

Halld meg és hallgasd is meg – aztán persze kövesd.

Ez az út vezet a termékeny teremtés fénynemző nagyszerűségéhez. Igen, mai, eszményektől kiherélt korunkban is létező minőség; bárki számára – számodra is – elérhető, megvalósítható.

Itt a remek alkalmak egyike hozzá.

Mindent bele!!

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This