2017. jún 20. 0

Napforduló, fény, szeretet

Szerda reggel 6 óra 24 perckor lép át a Nap az Ikrek zodiákusából a Rák jelébe, azaz most éljük a tavaszi napfordulót, a fény maximumát, kezdetét veszi a nyár. A Rák vizes jel, a most induló új korszakban előtérbe kerülnek az érzések, helye és ideje van érzelmeinket, álmainkat megélni, kimondani, felszínre engedni, hiszen most a legnagyobb a látható és a – szemmel – nem látható (belső) fény. A lélek minőségeit felemelhetjük a napvilágra, tápláló, éltető fényt és meleget adhatunk nekik.

A Rákhoz a múlt, az eredet, a misztika egyaránt hozzátartozik, ahogyan az ezek iránti fogékonyság emelkedése is bennünk. A gondoskodás, a családdal, szeretteinkkel való törődés, odafigyelés és az irántuk érzett szeretet tápláló, védelmező módon való megjelenése is időszerű és helyénvaló. Hangsúlyt kap mindennek a kimondása, a közvetítése is, mert a napfordulókor központi csillagunk és a Merkúr szorosan együtt áll.

Ez az együttállás egyúttal a szellemiségünkben, gondolatainkban is a maximális fényességet testesíti meg, áthatja értelmünket a szeretet energiája és a legmagasabbra törő világosság minősége. Ezen a napon elképesztően eredményes és megvilágosító beszélgetéseket élhetünk meg, ahogyan a megértés és megértetés játékában is a legmagasabb szintekre léphetünk fel. Olyan égi erők és energiák támogatnak benne, amelyek nem minden kozmikus utcasarkon érhetők el, ne hagyjuk „csak úgy” elillanni mellettünk ezt a csodanapot.

kép: www.fineartamerica.com

Szólj hozzá(nk)!