2017. szept 30. 0

Oldódnak a lelki vesekövek

Vasárnap a Vízöntő zodiákusában járó Hold és a Kos jelében haladó Uránusz a nap második feléig quintil fényszög kapcsolatban áll egymással. Remek órák a lelki, érzelmi tisztulásra, hiszen a Hold – csillagképi értelemben is – a Vízöntőben jár, annak múltba ömlő, tisztító vizében mártózik. A múltban gyökerező traumák feldolgozásának, az általuk lerakott szennyeződés tisztára mosásának van itt az ideje, a Vízöntő tisztító vizének ereje képes érzelmi zárványokat feloldani. A múlt megtisztítása által válunk szabaddá és ez a megkönnyebbülés tesz gazdagabbá érzelmi téren: a növő Hold gyarapodást támogató ereje a tisztítás, elengedés által is többé varázsol bennünket.

Az Uránuszhoz a mágikus érzékelés fényszálaival kapcsolódik a Hold, ez az inspiráció tovább erősíti a tisztítást, mivel a Kozmosz reformere érkezik segítségül, hogy erői által felszabadulva a régi koloncok alól kezdhessünk tiszta lappal egy új fejezetet. Sokkal inkább érzelmi folyamat a vasárnapi lélekhabfürdőzés, mintsem értelmi, racionális. Sugallatok, érzések, a megfogalmazás vasmarkai elől kisiklani igyekvő mély vonulatok fonódnak össze és oldják ki a régi salakot.

Van úgy, hogy nem kell mindent konkretizálni, van úgy, hogy egyszerűen úgy ébredünk álmunkból: valami megoldódott belül, míg mi Álomországban jártunk. Üljünk fel ennek az energiának a táltos paripájára és engedjük, hogy éteri, finom kezeivel simogatva oldódjon fel és távozzon, amire már nincs szükségünk; szabaduljunk meg lelki veseköveinktől lágyan és mosolygósan.

kép: www.flickr.com

Szólj hozzá(nk)!