2019. jan 20. 0

Oroszlános-alkotós telihold

Hétfő reggel áll egymással szemben a Vízöntőbe érkezett Nap és az Oroszlán cikkelyében járó Hold, bátran kijelenthetjük, hogy jobban nemigen kezdődhetne ez a hét. Az Oroszlán-Vízöntő tengely az alkotásról, a szárnyaló kreativitásról, a szeretet és az önzetlenség szövetségéről szól. Minimum tegyük félre az „utálom a hétfőt – muszáj nekem dolgozni?” kacsás bögrét, bár jópofának tűnhet, de az üzenete több mint mérgező – legjobb, ha a falhoz vágjuk, mert ez a hét igazán csodás energiákkal indul és amilyen a kezdet, olyan a kiteljesedés is.

A telihold energiái a tisztaságot erősítik, mégpedig a szeretet tüzén keresztül, ez a magas hőfokú energia égeti ki mindazt, ami még elválaszthat bennünket a valódi szabadságtól. Egymást erősítő és szintézist teremtő erő a tisztánlátás és a megújulás képessége: látjuk, észrevesszük, mi az, ami teher, ami kötöttség és képesek vagyunk megszabadulni tőlük, legyen szó bármely síkról, ez test-lélek-szellem esetében egyaránt igaz.

Praktikus megfontolandók a teliholdra: jól tesszük, ha adunk. Bármit, jó szívvel. Adhatunk pénzt, figyelmet, mosolyt, amivel segítünk másokon, minden jó. Lehet, hogy nekünk jelentéktelennek tűnik, de társunknak a napját aranyozzuk be egy őszinte gesztussal, egy kedves mondattal. Áramoltassuk az adás erőit, legyünk nagyvonalúak, gálánsak, miként az Univerzum is az. Kozmikus sz@rrágásról fukarkodásról még senki soha nem hallott, egészen egyszerűen, mert olyan nincs. A tiszta, önzetlen minőségek pedig automatikusan egy tisztább állapotba emelnek, amiben könnyebb megújulnunk, magasabb szintre lépnünk. Szia hétfő, de jó, hogy itt vagy, már vártalak!

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!