Aki már látott Naprendszer modellt, vagy csak egy rajzot a bolygók pályájáról központi csillagunk körül, annak feltűnhetett, hogy a „legkülső” versenyző, a Plútó útja jelentősen eltér a többiekétől, akik szinte ugyanazon a „síkon” pörögnek váltakozó tempóval a Nap körül. A Plútó magasabbra emelkedik és mélyebbre ereszkedik a mezőny tagjainál, ez pedig az energetikájában is megjelenik: lent és fent, ő a végletek jelölője. Plútói tempóval szólva most (pontos napját tekintve október 25-én, ám a „felkészülés” és a hatások már érezhetőek jelenleg is) érkezik el ahhoz a ponthoz, ami a pillanatnyilag a Földön fizikai testben élők számára egyszeri; igazi bulváros: csak itt, csak most, csak önöknek és soha többet – ebben a testben legalábbis. A hatásvadász bevezető után talán csalódást keltő, hogy a Plútó nem tesz mást, mint a Nap útja alá merül. Ezt a váltást azonban nem lehet eléggé fontosnak feltüntetni.

Mostantól megfigyelhető lesz egy alapos, mélyreható változás az egész világrendszerben, az emberiség aktuális hozzáállásában: a figyelem egyre erősebben befelé, saját belső világunk, önnön mélységeink, lelkünk alsóbb rétegei felé fordul. Mintha lámpást vinnénk a bánya mélyére, úgy világítjuk be lenti világunkat. Átalakulnak az általános energetikák, a talmi, látványra és külsőségekre építő trendek úgy futnak ki, mint szenéből kifogyott gőzmozdony, amint a lendület elfogy, megrekedt állapotukban maradnak. Ezzel párhuzamosan rajzolódik ki a valódi, belső értékek felé fordulás, amikor már nem a héj, az álca a fontos, hanem a gondolat és az érzés. Tudom, hogy most fura ezeket a sorokat olvasni, mintha valami elfuserált Nostradamus-aspiráns jósolgatna, de ennél sokkal könnyebb dolgom van.

Ez nem jóslás, egyszerű prognosztizálás. A mostani világban a változások jóval rövidebb idő alatt következnek be, mint régen; egy ilyen súlyú fordulat pedig azt is megérinti, aki a bolygókról és azok mozgásáról semmit sem tud. Amikor az idő esősre fordul, az is megázik, aki nem nézi az időjárás-jelentést. A Kozmosz erői mindenkire hatnak, ez pedig azért jó hír, mert minden, azaz minden játszótársunk (is) megkapja ezt az információt, egyfajta általános irányváltás, átprogramozás következik be. Te, aki ezeket a sorokat olvasod, azért vagy kivételesen szerencsés helyzetben, mert immár tudod, azaz tudatosítod, hogy a változás része vagy és mivel szellemi síkon munkálkodik benned a tudás, már nem kiszolgáltatott, sodródó lényként éled meg az átalakulást. Október végéig még vissza-visszatérünk erre a váltásra és arra is, miképpen a legjobb várni őt és kiaknázni az ajándékait.

Pin It on Pinterest

Share This