A csütörtöki napunk egyik meghatározó égi útjelző táblája az Oroszlán jelébe lépő Hold és a Vízöntőben járó Merkúr szembenállása. A délutánon végigvonuló erők támogatják lelkünket a világos, egyértelmű „jelfeldolgozásban”, az érzéseink a rálátást, a dolgok egészének meglátását szolgálják. Reflektorként működik az égi energetika, az eddigi tompított fény és pislákoló lámpás helyett most ragyogó fénypászmák oszlatják el a homályt és a sötétséget. Az eddigi katyvaszos érzésmasszák letisztulása várható, valamint ennek következtében az egyik pillanatról a másikra beköszöntő érzelmi tisztánlátás.

A Hold az Oroszlán zodiákusában, ám a Rák csillagképben halad, annak is a megnyíló, befogadó részén, érintve az Al Tarf, a tekintet csillagát: mit látunk meg, mit fogadunk be? Mi az az érzés, mi az a lelki töltet, amit valóságunkba engedünk? A kételkedés és bizonytalanság tovatűnése és az egyértelművé válás, letisztulás jellemzi az égi út eme kilométerkövét.

Vele szemben, a Vízöntő jelében halad a Merkúr, a tisztaság és szabadság vizében lubickolva. Nem kevésbé különleges égi háttér díszeleg a kommunikáció planétája mögött: a Bak csillagkép Tejútra néző feje látható, fölötte a Sas csillagai hozzák el az égbe ragadás, a szárnyalás erőit. A megértés-megértetés területén az istenek útjával való kapcsolat jóvoltából munkálkodik az emberinél magasabb szeretet-energia, ötvözve a valódi szárnyalás és a földi, kétdimenziós világ fölé emelkedés információjával. Mindez a csodacsomag járja át szellemiségünket és ez a ragyogó gondolatiság kapcsolódik az érzelmi világosság igényének késztetésével. A két világ, értelem és érzelem a legjobb úton és módon, egymást erősítően kiegészítve fonódik eggyé a csütörtök délutáni szembenállás idején, felerősítve a két pólusból megélhető ajándékok eggyé olvasztását és a belső alkímia igazi csodáját.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This