+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Csütörtöktől erősödik a Bak asztrológiai jelében járó Nap és a Kos cikkelyében vándorló Uránusz quadrat fényszög kapcsolata, ami pénteken lesz aktív, de a hét utolsó napjáig fejti ki hatásait. A két princípium 90 fokos kapcsolódásának üzenete tömörítve valahogy így hangzik: pontosan, világosan látni a lényeget és megteremteni a tökéletes tisztaság állapotát, azaz kisöpörni mindent, ami ennek útjában áll. Ez a folyamat az alap, erre építkezve tudunk olyan jövőt álmodni és teremteni, amiben boldogok vagyunk és méltó életet élünk. Elég szép tartalom, ugye?

A Bak jelének vége felé haladó Nap az előrelépést, a koncentráltan történő cselekvést támogatja; ebben az energiában ideje van a megszerzett tudásunk működtetésének. Zárójel: aki tanfolyamról tanfolyamra jár, oklevelekkel tapétázza a falát és nem tesz semmit, ne várja a csodát. Illetve várja, de a lottó ötöst is nagyobb eséllyel nyeri meg; a puszta ismeretből akkor válik valódi tudás, amikor használjuk, működtetjük, azaz életet viszünk bele és őt adjuk az életünkbe – addig csak holt és múlt morzsahalmaz. Asztrozófiai értelemben a Sas csillagképében jár központi csillagunk még pár napig, erősítve a szárnyalás és az emelkedés információját. Ez a csillagzat a révülés, a szellemi, lelki szárnyalás égi képviselője is és ezt a tudást érdemes összetennünk a quadrat energetikájával, ami konkrétumokra törekszik. Tudnunk kell: minden alkotás először belül születik meg: alkotunk egy képet és azt hozzuk át az anyag világába; bármit is csinálunk, előtte már megszületett bennünk a végeredmény „víziója.” Így válunk képessé a teremtésre, így leszünk mi is teremtők.

A mostani napok energiájában ott mocorog az elrévülve történő képalkotás mintázata, amikor kipattan az isteni szikra, vagy a villám. Az Uránusz a zseniális gondolatokért, sugallatokért is kezességet vállal, ezek pedig most olyan formában érkeznek, amikkel új dolgokat indíthatunk el, valamilyen új minőséget tapasztalhatunk meg. Nagyon érdekes folyamat, amikor szinte „bambulunk” és egyik pillanatról a másikra megvilágosodunk, tollat ragadunk és áthozzuk, leírjuk a fogékony állapotban kapott ihletet és annak édes gyümölcsét. A legszebb az egészben, hogy itt nem állunk meg, hanem feltűrjük ingujjunkat és a fizikai síkon, anyagi valóságban is hozzálátunk és formába öntjük, amit odaföntről kaptunk. Jó munkát!

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This