A szerelem és a szerelemmel megélt minőségeink lökést kapnak kedden és szerdán a jó, mi több kiváló döntések meghozatalához. A szerelem ismét nem csak kapcsolati vonatkozásban értelmezendő; minden, daloló szívvel és örömittas lélekkel végzett cselekedetünk szerelemmel végzettként definiálandó. A csintalanul támogató bizsergés a Vénusz és a Plútó pentagramm fényszög kapcsolatából születik, hogy hátára vegye a továbblendülés elegánsan, finoman és cizelláltan kivitelezett megélését.

A szerelem bolygójának hátterében ott fénylik a Szűz csillagkép angyali része, ami tovább emeli, finomítja a szépségességet. Ez az égi környezet az angyali világ segítségét hozza el; az emberinél magasabb energiájú szárnyas segítőink kitűnő munkát végezve tudják most ráirányítani figyelmünket a titkokban elrejtőző harmóniára, a misztikából születő termékenységre. Ugyanez ez erővonal egyúttal támogatja a szexualitásban megélhető örömök legmélyebb minőségeinek felszínre hozatalát, hogy a jövőben immár viszonyítási pontként tudjunk rájuk tekinteni. Gondolhatunk itt mélységi, katartikus megélésekre, amik után bízvást tudjuk, hogy most már semmi nem lesz olyan, mint annak előtte. Ez a tudás azonban abszolút pozitív, mert társul hozzá az érzés, hogy a jövőben a felfelé vivő, emelő spirál egy magasabb ívén lépdelünk, anélkül, hogy vissza kéne csúsznunk bármilyen idejétmúlt dágványba. A Plútó nem a dágványbacsúszás égi támogatója.

160928tango

Mindezek az élmények a fejlődésünket szolgálják, általuk – pontosabban azáltal, hogy átengedjük őket teljes lényünkön – kételkedés nélkül tudunk előre lépni. Ez az égi nász egyszerre festi fel az éteri szépség és az ellenállhatatlan, továbblépésre ösztönző erő színeit az égi csillagvászonra, földi fogalmaink szerint ritkán kifejezhető árnyalatokkal. A kép adott, a lehetőség pedig nyitva áll belépni aktív szereplőnek.

kép: abstrakt.desktopnexus.com

Pin It on Pinterest

Share This