Kigondolni és megtenni – az egyik legjobb dolog. Amikor valami szuper ötlet bukkan fel benned és nem vársz sem jóváhagyásra, sem külső megerősítésre: egyszerűen csak megvalósítod. Beváltod a kozmikus eszmei zsetonokat, mert elérkezett az ideje. Az igazi élményhez persze önként hagyod el a szélesre csörtetett, úgynevezett járt utat. Mert az sokaknak jó, neked nem elég jó.

Mert amiben igazi szikra és bugi van, az valami miatt új. Meglehet, minden összetevője évezredek óta ismert, „csak” másképpen mixelted össze, mint korábban bárki. Az újítás nem mindig, nem minden esetben és nem feltétlenül követeli meg, hogy korszakos reformerként működj. A késztetés számos módon kínál megoldókulcsot.

A kozmikus miért?-re a Merkúr és az Uránusz quadrat fényszöge adja meg a választ. Ez az égi állás csütörtöktől szombatig egzakt, ám már kicsit hamarabb érezni az erősödő, felépülő szakaszát – ahogy a hét levégéig nyújtva cseng majd le. Az Uránusz a Bika, a Merkúr a Vízöntő asztrológiai jelében tartózkodik. Szabadság és teremtés – elsődlegesen szellemi síkon, a kommunikáció eszközkészletével.

A két planéta energetikája erősen összefügg; az Uránuszt szokás a Merkúr magasabb oktávjaként is említeni. Kereteken belülre és kívülre irányuló szellemiség működik együtt – mégpedig teremtő módon. Ebből kifejezetten jó, épületes dolgok szülhetnek ki.

Amivel segítheted saját dolgodat: a tudati korlátok félretolása. Az olyan kijelentésekre gondolok itt, mint: „nem tehetem meg,” „nem tudom,” „nem engedhetem meg magamnak,” „soha nem próbáltam, ezért alkalmatlan vagyok rá.” Kukába velük. Mert a két égitest szövetkezése egyben tudattágító is. Elképzelhető, hogy valamit tényleg nem próbáltál még: de ki mondta, hogy nem fog sikerülni, ha most először belevágsz?

kép: pixabay.com

teremtő szikrák, megoldást adó bevillanások ideje jön el

Pin It on Pinterest

Share This