2018. jún 27. 0

Telihold a Bak jelében

Csütörtökön reggel egzakt a Rák cikkelyében vándorló Nap és a Bak jelében haladó Hold szembenállása, ekkor köszönt ránk a telihold. Az a telihold, mely érzelmességében ott a megoldás, az előrelépés. Praktikus tanács: már szerda este, lefekvés előtt érdemes papírt és tollat magunk mellé készíteni, mert a hajnal elhozhatja üzenő álmok formájában, amire szükségünk van; ezeket a sugallatokat pedig célszerű azon melegében lejegyezni. Könnyen megeshet, hogy ilyen egyszerű és végtelenül finom módon érkezik meg az égi segítség (emlékezzünk: a segítség valójában tagolva nem más, mint: segíts, ég!).

Egészen konkrét eszköz vagy ekként alkalmazható tudás, bölcsesség formájában is megkaphatjuk a támogatást, hiszen a Hold a Nyilas csillagképében, annak is az íjánál áll szemben a Nappal. A kezünkben van az eszköz, amivel a Fényre célozhatunk, fókuszunkba vonhatjuk a legmagasabb minőségű megoldások elérését. A felsőfokon túl létezik az úgynevezett túlzófok is a melléknevek esetében (legalábbis réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban még így tanították nekem…), ezért most jogos leírni, hogy a legeslegmagasabb minőségű sugallatok érkeznek meg, hiszen a Hold a Tejúton, az Istenek Útján jár éppen csütörtök reggelén.

Ne lepődjünk meg, ha mosolygósan ébredünk a hét utolsó előtti munkanapján, mert erre okunk van (minden reggel persze, de most különösképpen). A pár napja beköszöntött nyár és a mostani telihold egészen fantasztikus módon koronázza meg a június második harmadát, hogy mosolyogva és örömmel élhessük meg a napok csodáit.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!