2016. okt 16. 0

Teremtés, megértés, lelkesedés

Hétfői napunkat átszövi a tettrekészség, a lélekből fakadó alkotás vágya. Nyugodtan engedjük meg magunknak azt a luxust (aminek persze magától értetődőnek kellene lenni), hogy nem sopánkodunk a hét kezdetén, akkor sem, ha a szokásosnál rövidebb, de pezsgőbb hétvégét tudhatunk magunk mögött. Ezen a napon kezdeményező, újító energiáink ébrednek, amik epedve várják megtestesülési lehetőségüket. Odafigyelve a belső hangunkra, könnyen kaphatunk az anyag világában eredményesen és termékenyen felhasználható ötleteket, sugallatokat. Jellemző ezen bevillanásainkra, hogy minden eszközünk megvan a megteremtésükre, a Bika jelében haladó Hold olyan lehetőségeket szállít, amiket a tarsolyunkban lapuló eszköztárral meg tudunk valósítani. Amennyiben mégis azt érezzük, az ötlet szuper, de jelenleg nem életszerű, netán kevésnek érezzük magunkat, akkor ne a kigyúlt fényt igyekezzünk eloltani, hanem saját kishitűségünknek nézzünk utána, ott, ahol a kutya elföldelődött.

161017kert

Nem kell feltétlenül egyéni játéknak megélni a folyamatot, a mostani égi helyzetben hatékonyan és harmonikusan tudunk társainkkal együtt működni és együttműködni. A lelkesedés és lelkesítés képessége társul a megértéssel és a konszenzusra törekvés igényével, így egy nagyon jól működő, határozott, de kilengésektől mentes energiát uralhatunk, ami mindig az előrehaladást szolgálja.

Előfordulhat, hogy mélységekbe merülve éljük meg a hatásokat, ám elmerülés helyett mindig a változtatás, az átalakítás lebegjen célként szemünk előtt. Akár az is elképzelhető, hogy bizonyos jól megszokott utakat, ösvényeket elhagyunk; tegyünk mindezt bátorsággal, tudva, hogy az a fajta reform, ami most zajlik, velünk és értünk van, nem ellenünk. A kényelmességből való kilépés pedig csak első olvasatban kellemetlen, cselekvően meghaladni saját lehúzó és visszatartó erőinket valójában ajándék, elismerés és büszkeség önmagunk előtt.

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!