2018. Júl 18. 0

Teremtő angyali erők

Csütörtöktől pénteken késő estig halad keresztül a Szűz csillagkép angyali részén a növekvő Hold. Az igazán érdekes itt a csütörtökről péntekre virradó éjszakánk lesz, ekkor ugyanis a változások és érzelmek planétája quadrat fényszögben áll a Nappal. De mit is jelent mindez az életünkben? A péntek tizenharmadikai varázslatos újholdat követően kísérő bolygónk növekszik, a gazdagodást, gyarapodást támogatja. Asztrológiai szempontból vizsgálva a Mérleg és a Skorpió jele érintett, ám most, az ő esetében ennél markánsabb az égen haloványan fénylő angyali Szűz minősége. Az itt elhaladó Hold erősíti égi támogatóink segítségét, a „kérj és adatik” relációjának mentén.

Ez a pont fontos és megkerülhetetlen. Hiába vannak körülöttünk seregével szárnyas segítőink, kérés híján nemigen tudnak hathatós támogatást nyújtani. Nyilván egy védő- vagy egy őrangyal másképpen működik, de alapvetően a kérés mindennél fontosabb. Tudatosítsuk magunkban, hogy kérünk és nem kunyerálunk; méltók és érdemesek vagyunk az égi megsegítésre, nem segélyért kuncsorgunk fejlehajtva, szemlesütve. Ezt az energiát nem érdemes belevinni az angyalokkal való kapcsolódásba, mert nem biztos, hogy olyan eredményt hoz, amit valóban szeretnénk. Komoly és kiterjedt irodalma létezik az angyalkommunikációnak, válasszuk ki, amelyik műre rezdülünk és mélyüljünk el benne, megéri.

A csütörtökről péntekre virradó éjjelen a Hold és a Nap között felfénylő quadrat fényhíd segít megteremteni, amit megálmodtunk. Ez az aspektus segít felismerni és kimondani lelkünk, szívünk legmélyebb vágyait is. Őszintén és „becsületesen” tudjuk angyalainknak elmondani, hogy igen, erre vágyunk, ezt szeretnénk megélni. Itt azonban a „sima”, angyali vezettetésen túl saját kreativitásunk, teremtő erőnk is működésbe lép. Ne lepődjünk meg, ha a péntek reggeli ébredésben ott a megoldás íze is, a quadrat energetikája dolgokat hoz működésbe, konkrétumokra, megvalósulásra tör.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!