Kedd reggeltől a Bika zodiákusában folytatja égi útját a Merkúr. A most következő időszakban felerősödik a termékenység ereje a szellemiségünkben; ez a stáció a szellemi pezsgés, a kimondott és leírt szóval való (fény)teremtés időszaka. Rögtön az elején mondjuk ki, hogy a szó egyben öröm is; minden szóban ott a harmónia és a létöröm, csupán ezzel összhangban ejtendők ki vagy írandók le.

Bika Merkúr idején a beszélgetéseinknek mindig van valami plusz hozadéka, olyan dolgok kerülnek elő, amik minden érdekelt fél hasznára vannak és emelő erejükkel bőséget, szépséget teremtenek. Könnyedén tudunk ilyen formán működni, mert eszmeiségünket is átitatja a termékennyé tétel ereje.

A megértés és a megértetés biztonságot ad; ezt a biztonságok egyben kapcsolatainkban, különösen párkapcsolatunkban tudjuk kamatoztatni (a Bika zodiákusának ura a Vénusz, kapcsolatbolygó). Az igazi, figyelmen és törődésen alapuló eszmecserék beavató élményként jelennek meg, most élhetjük meg, mit is jelent a gyümölcsöző beszélgetés kifejezés a valódi életben. Más olvasatában ez a gyümölcsözés az anyag világában élvezhető módon jelenik meg, olyan ötletek és sugallatok formájában, amit a földi lét pénztárában kozmikus fénysugárból földi stabilitást adó erőkké és aranyrögökké konvertálhatunk.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This