Kedden áll együtt a Vénusz és a Skorpió csillagkép legfényesebb csillaga, az Antares, a Skorpió szíve. A Vénusz heti szerepéről már esett szó, de a mai nap különlegessége teret kívánt. Az Antares az isteni, magas szeretet megjelenítője az égbolton, a Vénusz pedig az anyagot, a földi örömöket, a szerelmet; egyszóval az itt és most élhető örömöket jelöli. Kettejük násza eredményezi, hogy ezen a napon fokozottan tudjuk áramoltatni, kimutatni szeretetünket – minden érdek és viszonzási elvárás nélkül. Képessé válunk felülemelkedni az ön-én (nevezik ego-nak is) sértődöttségén és piaci alapú szeretet-üzletelésén. Jutalmazó ajándéka az égi erőknek az önzetlen, fényes szeretet árasztásának megtapasztalása, ahol nem az „ellenérték”, hanem maga a folyamat ad valódi boldogságot, jó érzést. Keresendő napfonat csakra- tájékon, némi kellemes, csiklandó, bőrbőlkibújós érzéssel társulva.

A Vénusz okán amúgy ez az erő egyben kézzel fogható módon tud teremtő folyamatokat is beindítani életünkben, legyünk nyitottak erre is. Itt már a legmagasabb, isteni minőségekkel találkozhatunk, innentől már a Tejúton, az Istenek Útján halad a szerelem planétája. Érdemes valamilyen alkotó tevékenységre is időt szentelnünk, hogy megtapasztalhassuk azt a fajta isteni szeretet-energiát, ami most vezeti kezünket, bármit tartson is az; akár ecsetet, akár fakanalat. Akármit teremtünk, ha szívünkben ott a fentebb vázolt szeretet érzése, csak csoda születhet belőle. Indikátorként pedig ismét az öröm érzéséhez fordulhatunk: minél többet, minél intenzívebben érezzük, annál jobban dolgoztunk.

161025sziv

A hab tetején díszelgő fahéjszórással analóg ráadás a szerelem igazgyöngyeinek újfajta megismerése, egyfajta dimenziókapuként tekintve az őszinte, emberi minőségeken túli, a fölötti energiákra. Ha képesek vagyunk működtetni és áramoltatni kedvesünk felé, ha bele tudjuk tisztán vinni kapcsolatunkba, úgy sarkig tárunk egy újabb kaput a megvalósult csodálatosságok tárházába. Ha kedd, akkor szerelem!

kép: www.7-themes.com

Pin It on Pinterest

Share This