A mostani napokban – a Jupiter látszólagos hátráló mozgása miatt – ismét egzakt, azaz pontos a Kosban járó Uránusz és a Mérleg Jupiter szembenállása. A szeretet bölcsessége egészül ki az új kezdetek tisztaságával. Jelen napjainkban visszatérünk emberi kapcsolataink tanításaihoz, előkerülnek azok a minőségek, amiket társunktól már megkaptunk, amiket lehetőségünk nyílt értékké nemesíteni. Ez az üzenet rámutat, mi az, ami a múltban van, vissza kell érdemes menni érte, hogy vele jobb és szebb jövőt építhessünk. A harmóniára törekvés, a belátó, bölcs szeretet ereje mindvégig a képlet elhagyhatatlan tényezője.

Ez az erő egészül ki a tisztítás igényével, azzal a késztetéssel, hogy szabad alapokon induljon valami új az életünkben. A megújulás és az eddigi korlátokon, kereteken túlra mutató törekvések munkálnak bennünk, mindez megvalósító szándékká; ideából tetté érlelt módon megélve.

Ez az égi helyzet engedi meg, hogy társunk tükrében önmagunk és kettőnk együttes megújulását, felszabadulását is megláthassuk. Ne lepődjünk meg, ha a tükör kerete eltűnik, bármennyire is szépnek láttuk eddig, mert a kép maga emelkedik a harmónia minőségébe, ahol már kereteknek, mint korlátozó tényezőknek helye nincs.

kép: www.nickrobinsonart.com

Pin It on Pinterest

Share This