Élesedő intuíció, egyre finomabb megérzések.

(és igen: erősödő bosszankodás, ha nem hallgatsz rájuk, ha felülagyalod őket és mégis bejönnek)

Segítség olyan helyről/személytől, ahonnét végképp nem vártad.

(hibalehetőség: tipródsz, vajon elfogadhatod-e. Javaslat: tedd fel a kérdést – ha nem így lenne, mi a fészkes fecskét keresne a teredben?)

Konkrétan, a mindennapok világában megélhető magasabb vezettetés.

(alacsony szinten inkább erőből mész a tömör, vasalt betonfalnak, mert te azt jobban tudod és milyen macsó dolog önfejet szétverni)

Hosszú-hosszú sorban írhatnám, miket hoz. Ha egyet javasolhatok: olvasd el a zárójeles részeket és mondj rájuk nemet. Hogy nemesedj. A mai írás apropója a Szűz csillagkép angyali részében átvándorló Hold. Szombatról vasárnapra fordulóban ér ide és – ha a csillagkép-határokat szigorúan vesszük – hétfőn (késő) reggel hagyja el a fényábra halovány, de végtelenül szépséges részét.

Angyalok. Kevés minőséget csépeltek el annyira, mint az övéket, ez mégis csak a róluk tudósító asztroszaki szemét csípi, mint ujjbegyen maradt cayenne-bors egy meggondolatlan kontaktlencse-kivétel alkalmával. Ők „aktiválódnak,” ha szabad így fogalmaznom. Nyilván 0-24-ben ügyelnek és szolgálatban vannak, de ez a rövidke időszak kivastagítja, erősen érezhetővé teszi jelenlétüket. Még az is meginog konok hitetlenségében, akinek tamáskodás volt az ovis jele.

Lélekrezdülésekben, finom megérzések formájában testesül az angyali erő és segítség. Ennek oka végtelenül egyszerű: a Hold lelkiségünket szimbolizálja az ember születési képletében. Meg persze a változást is. Más szóval: könnyebb és elegánsabb döntések és lépések, mélyülő megértés, amit magasabbról kapsz meg. Nem rossz, nem rossz.

Az alapváltozat minden ember számára adott, elérhető, megtapasztalható. Az Angyali Szűzben járó Hold extráiért érdemes szárnyas segítőidet megszólítani, velük együttműködni. Ennek irodalma végtelen, mazsolázd ki belőle a számodra leginkább megfelelőt, azaz a kitűnőt.

Itt az idő, lefőtt a kávé.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This