Megértés, bevillanások, angyalszárnyak finom suhogása.

Időzítés, aratás, emelkedés.

Világosodás, felülemelkedés, harmonizálás.

Háromszor három, egymással összekapcsolódó kulcsszó szövi meg a csillagmátrixot. Két égitest meséjét, akik közeli jó barátok. Olyannyira, hogy szinte elválaszthatatlanok, legalábbis 28 ívfoknál messzebb sose távolodnak el egymástól – már ha a Földről pillantunk rájuk.

Nap és Merkúr – ők mai égi főszereplőink. Október 18. szerda és 21. szombat között állnak együtt egzakt módon. Minden Nap-Merkúr találkozóra igaz – érje őket a Kozmosz bármely sarkában a planétameeting -, hogy jóval világosabban látsz és érted meg a dolgok, a téged körülvevő folyamatok működését. A Nap – többek közt – a fényesség, a megvilágosodás jelölője, derék Merkúrunk pedig egy személyben követ és közvetítő. Is.

Az Aratás Pontja: csipetnyi hatásvadászattal tarsolyunkban akár így is nevezhetnénk a szerdai kiindulópontot. Ekkor ugyanis a Szűz csillagzat ékkövénél, a Spica csillagnál fonódik össze Nap és Merkúr. Hogy mit is jelent a kalászos gabonák betakarításán kívül és túl – azaz spirituális értelemben – az ide vágó ’aratás’ fogalma és dinamikája, arról itt írtam: https://ladonyijanos.hu/neked-magadtol-avagy-a-nap-spica-varazslata/

Betakarításból az angyalok világába – ez a pillanat útja. A Szűz fényábrája kecsesen futó (nő)alakot formál; egyik lába a múltból rugaszkodik el, másikkal a jövőbe érkezik. Ezen végtagját követi az Angyali Szűz halovány csillaghalmaza, kettejük képzeletbeli szakaszhatárát a Spica jelöli ki. Az üzenetek tehát hangsúlyosan a jövő emelkedését támogatják, angyali segédlettel és leheletfinom módon. Azaz:

Az ötletek, sugallatok megérkeznek, de ne várd el, hogy az égiek zománcozott bádogtölcsért illesszenek a fülkagylódba és teli torokból, homlokon dagadó erekkel ordítsák, mit és hogyan kéne pontosan, lépésről lépésre tenned, mint egy remek kivitelező-végrehajtó. Kellesz te is. Nagyon.

Belső hallás, figyelem, antennáid használata. Ha már tudod, hogy rád találhat egy-egy neked szóló, emelő erejű szikra, jóval könnyebb résen lenned. Szerdától szombatig tartsd kézközelben virtuális lepkehálódat, hogy begyűjtsd az ihletett pillanatok mézédes gyümölcseit, intuíciód kamatos kamatát.

A cél, hogy magad mögött hagyd az anyagba ragadottság tévképzetét. Lent és fent továbbra is létezik és most sem szűnik meg. Egyszerűen csak a helyedre kerülsz, a kettő közé, kapcsolódással ide is, oda is. Ennek pedig egyenes következménye, hogy egyensúlyba visszatalálásod gyorsul, harmóniára találásod sikeresebb. Jól hangzik, ugye?

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This