Erőd, szándékod, célzottan fókuszált akaratod teremti meg vágyott minőségeidet. Mindezt önként és dalolva (itt most harsány indulóra gondolj elsődlegesen) viszed a valósítási folyamatba. Ragyogó fény és szikraözön járja át a teret. Mégis, az egyik sarokban összegörnyedve jelentéktelen kis fekete csomag kucorog. Ne sajnáld: ő szimbolizálja a kételyeket, a kishitűséget. Neki nem osztottak lapot odafönt az augusztus 12. és 16. közötti napokban.

Emelt fordulaton működsz, mégpedig a teljesítmény- és nyomaték maximális leadására optimalizálva. Nem ismersz lehetetlent. Igen, tudod: létezik ilyen kifejezés. Számodra nem más, mint az értelmező szótár egyik cikkelye. Annyi jelentőséggel bír, mint a zongoraláb-alátét, a bogárhotel és a rendjelek táblázata. Értelmezési tartományon kívüli.

Megújuló erőd és intenzív termékenyítő energiáid forrását a Mars szolgáltatja. Az Oroszlán csillagkép nemző részénél jár szombattól szerdáig. Az egzakt együttállás napjaiban A Denebola csillag és a vörös bolygó mintha kohót szítana-fűtene. Kiéget(het), kiolvaszt(hat) minden ólmos fáradtság-érzetet.

Erődben nincs görcsösség. A szóismétlés határáig elmentem három nyúlfarknyi bekezdésben. A kraft impulzivitását lehetetlen túlhangsúlyozni. Erődből teljes mértékben hiányzik a görcsösség és a feszült állkapocs. Csikorduló fogzománc zaja nem keveredik éji neszekbe. Kérlek, keress rá bármelyik videómegosztón: nemző hím oroszlán. Figyeld meg, hogy az állatok királya erőt sugároz az aktus közben is. De látsz egy szemernyi görcsösséget is? Persze, hogy nem. Hatalma teljes tudatában van. Ő a legerősebb. Ezt a végtelen energiát viszi a fénynemzés folyamatába. E csodálatos, világokat átíró minőséget te magad tudod tetteidbe, vágyvalósításodba plántálni. Az oroszlán ösztönösen hozza, nekünk emberként meg kell újra kell tanulnunk. Férfias energia a javából: mind a Denebola, mind a Mars esszenciálisan férfias. Ez nem akadályozza meg (sőt!), hogy mindkét nem gyümölcsöző módon kamatoztassa a találkozó hatásait.

Alacsony szint: mindenbe bele akarsz ugatni szólni. Senki semmit nem csinál elég jól. Mindenki tökfej, hogy ne egy kisípolós szót tegyek a tök helyére. Csak az a jó, amit te, személyesen, a két kezeddel elvégzel. „Azért van ennyi hülye, mert nem mindenkit én nemzettem!” – egy „végtelenül szimpatikus” százados szájából hangzott el a Vasvári laktanyában az idők hajnalán. Akkor olajbogyó voltam, a mondaton pedig finomítottam; elég, ha az én káromkodásaim maradnak áthúzva. Nos, illusztrációnak – ebből eredően: elrettentő példának – tökéletes: így működtetheted méltatlanul a béka potroha alatti módon a Denebola és a Mars együttállásának energiáit.

Augusztus közepén intenzívvé válik a kozmikus hátszél. Ha az kell, kisegít. Ha úgy érzed, a múlt traumái miatt képtelen vagy kellő erővel tekerni a pedálokat, akkor kapsz egy turbinát. Magad mögé, jó irányba állítva. Ha áll(na) is a bringád tengelye, mégis haladsz.

Jellemzőbb azonban, hogy vágysz tenni. Lelkesen alakítani, intézni, létrehozni, teremteni. Talán nem is érted, miért hívták eddig a (naptári) nyárvéget „álmos”-nak. Ennek is véget vethetsz most. Gondold el: mekkora szabadság évtizedes berögződéseket felülírnod? Mekkora király/királynő vagy, hogy ezt csettintésre meg is teszed most? Ugyehogy? Ziccer, ami felkínálja magát; szinte gólt rúgat veled.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This