Én vagyok a szó. Az igaz, az igazi. A tiszta. Ami reményt gyújt a szívedben. Ami megmutatja: ha alagútban jársz is éppen, előbb vagy utóbb, de vége. Vége, ahol újra a Fény vár rád.

Én vagyok a gondolat. A szikra, az ötlet, a sugallat. A bevillanás, ami eloszlatja a ködöt és a reménytelenséget. Az eszme, ami terméketlen, küzdelmes túlélés helyett megérteti veled: igenis képes vagy elérni azt, amiről álmodsz és nem, nem kell önmagadat leértékelve, vágyaidat szőnyeg alá söpörve megalkudnod.

Én vagyok a kinyújtott kéz. A tiszta tenyér. Amit bátran megfoghatsz, megrázhatsz. Zárulhat az áramkör. Megmutatom: egy kézfogással új úton elindulva új világba juthatsz.

Én vagyok az ölelésre táruló kar. Bennem feloldódhat minden szorongásod, hogy aztán pillanat alatt semmivé párologjon. A kar, ami érezteti veled az erőt, amivel átölellek, hogy szívünk közel kerüljön egymáshoz – együtt dobbanjon és együtt juthassunk előrébb és feljebb.

Én vagyok az elfogadó megértés. Aki megvilágítja és megmutatja neked: lehet ítélkezés nélkül is létezni. Aki megtanít, mi a különbség tapasztalat és előítélet között. Aki végleg leválasztja szemedről a leukoplasztot, hogy láthasd a világodat a maga valójában.

Névjegyem:

Merkúr-Pollux tandem (régiesen: együttállás)

Aktivitási időm: 2023. július 7-8.

Amiben segíthetek neked: minden.

Születési helyem: a legmagasabb fényesség.

Köszönöm, hogy élsz a lehetőséggel és igénybe veszed szolgáltatásaimat.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő hírlevelek elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This