Kedden délelőtt lép át a Mars a Bak jelébe: erőt, energiát, lendületet visz az előrehaladásba. Az elmúlt napokban többször szóba került a továbblépés, a változtatás és a hozzá kapott égi támogatás, most ez a sor bővül egy újabb adag jalapenoval.

A Bak amúgy is az előre vivő mozgásról szól, a maga tempójában, amit megélhetünk akár lépésről lépésre is. A Mars azt a tartást, azt a szilárdságot adja, amivel elfeledkezhetünk a megingásról és akár gyorsabb, biztosabb léptekre is válthatunk. A korábban megszerzett tudásunkat a sorsunkon való alakításra előrevivő módon kamatoztatjuk; a változtatás operációit kézremegés nélkül tudjuk megejteni. A valódi életfeladatunk iránt érzett alázat kiegészül egy tüzes inspirációval, megbolondítja és pikánssá teszi, mint a fentebb hivatkozott csípős paprika.

160927chili

Az isteni minőségek pedig továbbra is jelenvalójukban ontják áldásos hatásukat, hiszen a Mars még mindig a Tejúton vándorol. A háttérben a Kígyótartó csillagkép, a Kígyó farka fénylik, ráirányítva figyelmünket ösztönerőink uralásának fontosságára. A Mars adja az erőt, hogy most még határozottabban legyünk mi az urai életünknek, ösztöneinknek, ne kiszolgáltatott bábjai. Amint ezt a minőséget meg tudjuk valósítani, tényleg csak a csillagos ég szabhat határt, de persze miért is tenne ilyet?

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This