2018. Júl 29. 0

Jászol és születés

Az Oroszlán asztrológiai jelében járó Nap most (vasárnap és hétfőn) érinti a Rák csillagképéhez tartozó M44 Preasepe csillaghalmazt. Ez a név önmagában nem sokat jelent, közkeletű nevén ez a Jászol csillagcsoportja. Ennek a találkozónak meglehetősen rövid és velős az üzenete. A Jászol a születés helye, ez a csillaghalmaz közvetlenül az Ekliptikán, a Napúton található, tehát központi csillagunk, azaz cselekvő énünk égi szimbolizálója közvetlenül találkozik vele, érinti. Itt és most van itt az ideje, hogy valami megszülessen bennünk, valami, amiben ott a fény, a ragyogás és a szeretet. Ami eddig érlelődött és formálódott, az itt és most megszülethet, megszületik, mert elérkezett a rendelt ideje.

Kerüljük el, hogy agyalással próbáljuk leszűkíteni, mi is az, ami világra jöhet bennünk, avagy mi magunk hozzuk világra. Bármi lehet, amiben ott a Fény, hiszen a Nap már lejött a Tejútról, már a fény maximumán túl jár, éppen abban a stációban, amikor az érés és a beérés kezdődik, ennél ideálisabb időpont nemigen van a spirituális szülésre.

Fontos megemlíteni, hogy nemektől független a folyamat, urakban ugyanúgy születhet fény, mint hölgyekben. Legyünk nyitottak, vegyük észre, mi az, ami bennünk mocorog, hogy most világra jöhessen. Vegyük észre és foglalkozzunk vele, gondoskodjunk róla, mert meghálálja.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!