A legmerészebb álmaidat is túlszárnyaltad, immár betöltötted a kilencvenkettedik életévedet. Hosszú, boldog, alapvetően megelégedett éltet tudhatsz magad mögött. Amiért jöttél, megtetted és megkaptad. Terveid kipipálva, megéléseid úgyszintén. Gyermekek, unokák, dédunokák szeretete vesz körül, forgatókönyvíró sem álmodna ennél harmonikusabb életutat. Kedves, mosolygós arcodon a nevetőráncok mélyültek el az évek, évtizedek során és oly sokszor hallattad a fiataloktól: bár én is így öregednék meg. Most azonban elérkezel utad végére.

Fél óra. Mindössze ennyi van hátra. Amiért jöttél, megtetted és megkaptad. Terveid kipipálva, megéléseid úgyszintén. Az önmagaddal, sorsoddal, égiekkel kötött szerződésed pontjait teljesítetted, minden visszaigazolás kétségbevonhatatlan. Megérezted, ideje elindulni, elköszönni és visszatérni a Fénybe. Mivel méltó és szép életet éltél, ezért megadatott a kedves, kellemes búcsú kegye is. Ott pihensz a puha párnák közt, bölcs mosollyal arcodon. Körülötted szeretteid, fogják, simogatják a kezed és halkan megköszönik, hogy voltál, vagy és emlékeikben mindig is leszel nekik. Igen, a könnyek gördülnek a mosolygós-sírós arcokon, de a könnycseppek természete már csak ilyen. Tudják: ami történik, jól történik és éppen a szentelt idejében.

Ez az a pont, amikor a vallásos ember várja a papot és az általa kézbesített utolsó kenetet. Itt azonban éles vágás következik. Snitt, csapó, égőpiros felkiáltójel! Ha ekkor, utad legeslegvégén jut még eszedbe ötlet, kapsz bevillanást, kérj papírt és tollat. Ha már a kezed sem tudod felemelni, ints szemeddel az unokádnak, hogy lépjen közelebb, hallja meg, amit elrebegsz neki. Igen, ezt már nem te fogod megvalósítani. Az is lehet, hogy senki. Talán elvész az utolsó sugallat – akkor és ott ki tudja? Egyvalami viszont kulcsfontosságú:

Magadnak tartozol azzal, hogy ötleteidet, inspirációidat, bevillanásaidat komolyan veszed és méltó partnerként kezeled. Mindegy, hol tartasz az utadon, érjenek akár a legeslegvégén ihletett álmok, képek, varázsüzenetek.

Lehet, hogy marhaság. Ki tudja? De a TE marhaságod.

Amiért felerősödik és igen hosszan társunk ez az energia, égi mintázat földi leképeződése. Úgy hívják: Vízöntő Plútó. Igen, nem egy alkalommal említettem az utóbbi hetekben, okkal. Jelentős, korszakos erőtér. A mai olvasatban nem ragoznám agyon. A fő tudnivalókat a múlt heti hírlevélben olvashattad, most egy specifikus értelmezést bontunk ki. Mert izgalmas és vétek lenne, ha „csak úgy” elsikkadna.

Mozdulj az álmaidért. Elsődlegesen elismerés és ellenérték elvárása nélkül. Jöhetnek, persze, kosárszám, bőséggel. Nem zárod ki őket, sőt. Csak nem őértük, hanem önmagad miatt lépsz az álmok megvalósításának mezejére. Ne foglalkozz a visszaigazolással, sem azzal, mit szól a külvilág:

Tapsolnak, vagy köpetet kapsz?

Vevő lesz-e rá a piac?

Kinevetnek vagy égbe emelve ünnepelnek?

Ne aggasszon, ne motiváljon se pro, se kontra. Magad miatt konvertáld valósággá, ami a szíved ügye. A Vízöntő Plútó hosszú, nagyvonalúan átlagolva két évtizedig velünk lévő mintázat.

Van időd, de minek hezitálni?

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This