Jó lenne, ha tudatosítanád: igazán megérteni önmagadat nem a vezetett meditációk során megélt lebegésen át fogod. Nem a guruk hozzák el a világosságot: azért te magad dolgozol meg.

Lehet, hogy a kert felásása komolyabb önismereti hozadékkal ajándékoz meg, mint három szeánsz a spiriguruval.

Ha tényleges fejlődést, valódi, a mindennapi életben hasznosítható tudást akarsz gyűjteni, azért tenned kell. Többet, mint hogy kifizeted a kurzus, a könyv, a „beavatás” árát. Oda kell tenned magad. Nem, senki nem mondja, hogy szívnod kell és vér, veríték nélkül nem jutsz semmire. De valós megtapasztalásokon át vezet az út, már ha felfelé és előre, a boldog jövő felé vennéd az irányt.

Nap, Szaturnusz és Merkúr. Ez a három égitest áll együtt, akik a fenti üzenetet nyomatékosítják. Az egzakt kapcsolódás ideje a február 27. kedd és 29. csütörtök közötti három nap.

Nem baj, ha belecsorbul a csillogó ezomarketing bicskája ebbe a trióba. Van, ami a maga nyers, őszinte módján tökéletes. Akkor is, ha néha izzadságszagot áraszt és itt-ott némi narancsbőrt is megfigyelhetsz.

Légy őszinte magadhoz! -> ez az alap. De van, akinek ezt kicsit durvábban kell megfogalmazni, hogy áttörje az ingerküszöb (védő)burkát. Tehát így is szólhat az intelem:

Ne b@szd át magad! Mást se, de önmagadat legfőképpen ne! Enélkül sehová egy tapodtat sem léphetsz, nulla fejlődés. Úgy jársz, mint aki leégeti az autó motorját/kuplungját, mert elmulasztotta leflexelni a kerékbilincset. Hoppá.

Nem baj, ha néha magad alatt vagy. Élő ember érzelmi hullámzás nélkül ritkább a hat és fél milliárdos lottóötösnél. Emlékezz: érzelmeid az egyik legnagyobb tanítóid. A hármas konstelláció a Halak asztrológiai jeléből küldi ezt az egyszerű, de megszívelni való magvasságot. De ennél többet is:

A mában élsz, de a jövődet is itt és most formálod. Többször értekeztünk a Vízöntő csillagzatáról. Éppen a középütt szorgoskodó emberalakból lépdelnek a jövő vize felé kedves égi vándoraink. Ezt már ki se kell bontani mélyebben:

Magad, uram.

Segíts magadon, Isten is megsegít!

Légy saját szerencséd kovácsa!

Kosárnyi mondás támasztja alá: tedd oda magad és megkapod, törvényszerűen érkezik a felsőbb hátszél. Másképp viszont hiába is várod. Egyszerű egyenlet, helyezd bele magad – és működtesd.

Ennyi. Nem több, nem kevesebb.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This