Merkúr-Vénusz-Uránusz hármas együttállás, Rákba lépő Mars – tűzijáték a javából péntekre. Kezdjük is a trióval: péntek és szombat az egzakt találkozó napja. Minél több érintettel bír egy együttállás, annál izmosabb. A három mágikus szám, erős, stabil; a hármas alátámasztás a legstabilabb mód a statikában. A Vénusz és az Uránusz már kapott egy mesét, érdemes leporolni az ott írtakat, mert kiegészülnek egy ragyogó mintázattal. A hozzájuk csatlakozó Merkúr a szabad, akadálytalan szerelemenergiák áramoltatásának, kifejezésének, befogadásának közreműködője. Általa ér szívtől szívig a belül mozgolódó érzelemcsomag. Valódi kapcsolatújító energia: mind a Merkúr, mind a Vénusz kapcsolatbolygó. Az Uránuszról közismert reformersége, ő segíti a felfrissülést, a megújulást, a régiből való kiszakadást – egy fényes újba. Hogyan működik mindez a Bika asztrológiai jelében? Konkrét, kézzel fogható módon tudod meglévő, netán ellaposodott emberi viszonyulásaidat felrázni, felpezsdíteni. Ha hiányt élsz meg, akkor képes vagy teremteni, de nem csak úgy, „aggyonmánazégvalakitdeqrvagyorsan” módon.

A három planéta együttműködése ugyanis a Kos fényábrájából sugározza a jót. Az Aries ekliptikai fényábrájának fejénél, ott, ahol a Tekintete is csillog. Ez a Hamal csillag, egyike a kedvenceimnek, hiszen a Tejútra, az Istenek Útjára irányul. Teremtésedben ott a magasabb vezéreltség, ezt szokás vezetettségnek, vezettetésnek is nevezni. Amikor tudatosan működsz együtt vele, a számodra rendelt minőségek megvalósításáért teszel öles lépteket. Ereje leválaszt a kétségről (KÉT-SÉG, azaz nincs egység, mint EGY-SÉG), hiszen a hármasság a test-lélek-szellem szent triójáról is szól. Ergo: a másik minden szinten és síkon képes kapcsolódni hozzád, nem ködös ábránd csupán. A zsendülés lényege az új, friss, mosolyt fakasztó változás, akár „régi,” akár „új” a szereplő hozzá.

A Rák jelébe pénteken megérkező Mars lelkierőt ad – szándékot, igyekezetet és energiát érzelmeid megéléséhez. Már nincs olyan, hogy elfutsz előlük. Nulla menekülés. Itt tapasztalhatod meg – legyél nő vagy férfi – mit is jelent erősnek lenni – keménység nélkül. A Rák Mars megmutatja a két jelző közti finom, ám világokat jelentő különbséget. Vizes jelbe érkező tüzes planéta nyomán adódhat sistergés, hiszen a tettvágy érzelmekkel ötvöződve csodákat hivatott létrehozni. Mindeközben persze keletkezhetnek hullámok és gördülhetnek könnyek, de ettől is „csak” megkönnyebbülsz, mint az azonos szógyök mutatja. Csillagképi értelemben az Orion nyílvesszőt elengedő kezéhez ér Árész bolygója. A jövő hét közepéig briliáns energiákat ébreszt a legnemesebb értelemben vett ön-nemesítéshez. Mars: erő és izzó vágy a benned élő félelmek, kishitűségek legyőzéséhez. Orion (Nimród): a lehúzó, rossz szokások elengedése, a „sötétebbik” én-részed átminősítése – a felettük aratott fényes diadal által. Kérlek, most olvasd össze a kettőt: elvehetetlen, egyben ellenállhatatlan erőkkel munkálkodhatsz ezért, hogy jobb emberré változz. Egészen egyszerűen nem tudsz a seggeden hátsó feleden ülni és tétlenül szemlélni, hogy nem az vagy, akinek lenned kellene és nem ott tartasz, ahol tévedhetetlen belső iránytűd szerint kéne. A kiegyenesedő térd halk roppanása és a feltűrődő ingujj surranó hangja kíséri a vörös bolygó lába nyomát. Érezd meg ezt a határtalan felszabadító erőt – mint a tenger felől fújó friss, sós szél, úgy söpör ki minden energetikai pókhálót.

Éppen erre a kozmikus jolly-joker energiamintázatra ültettem az utolsó online Főnixébresztő workshopot is. A célom az volt, hogy a kezdet energiája kísérjen el saját Főnixeddel való munkád során végig. Amilyen a kezdet, olyan a kiteljesedés, ennél fényesebb elindulást pedig ritkán találni.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This