Erő nélkül csakugyan nem jutsz egyről a kettőre. Bárki bizonygassa ellenkezőjét: itt és most, ebben a földi létezésben a cselekvéshez energia szükségeltetik. De inkább lelkesen és semmiképpen se görcsösen. A Mars és az Uránusz kapcsolódása világítja meg, miért fontos mindez -> de azt is, hogyan valósíthatod meg. Mert nem bonyolult, sőt:

Könnyed játékosság. Ez kell ahhoz, hogy az erőfeszítés inkább kaland, mintsem izzadva erőlködős tortúra legyen. Pár napja átbeszéltük az okát: a Mars a Delfin égi egyenlítői csillagainál jár. Javaslom, szentelj két percet és olvasd vissza a róla írt rövid cikket: https://ladonyijanos.hu/jatekos-erot-ado-mars-a-delfin-csillagaiban/

Szabadság, új megoldások, zseniális bevillanások. Az Uránusz ajánlójában ilyen fogalmak tobzódnak. Sokszor meghökkentő módon működik, ám végül bejön. A nem járt út vezet az igazi célodhoz, amit gyakran még te magad sem tudtál induláskor megfogalmazni. Azért jó, hogy van felettes éned és kozmikus áramszedőid. Szikra most is akad bőséggel:

Feléledő lelkesedéssel elért cél.

Régi nehézség felett aratott ragyogó győzelem.

Terméketlen küszködésből egy csapásra a mosolygós, életigenlős megoldásba jutás.

A két planéta önmagában sem kispályás. Március nyolcadika és tizenegyedike között egy 90 fokos, úgynevezett quadrat (magyarosan: kvadrát) fényszög ível köztük. Megvalósítás, konkrétumok megteremtése, valóságalkotás.

Az álmokból elhatározás születik, az elhatározás szándékká érik, a szándék tettekké fonódik, tetteid pedig világot változtatnak.

Lehet, hogy nem a kerek nagyvilágot fordítják ki tokostól-zsanérostól a sarkaiból, ám saját valóságodban igenis mérhető, markáns átalakításokat végezhetsz el.

Ami korlát, bilincs és béklyó, repüljön nagy ívben a kukába. Kivéve, ha börtönmúzeumot üzemeltetsz, netán szerepjátékokhoz hasznod őket. Az erő ezekben a napokban elsődlegesen a szabadságodat, függetlenedésedet hivatott szárnyra segíteni.

Apróságnak tűnik, de jó, ha figyelsz rá: kerüld a vagdalkozást. Lehet, olyan belső kraftot érzel, annyira feszít a tehetnék, hogy nem nézel se istent, se embert. Ez inkább az alacsony szint; némi agyatlansággal párosulva végképp káros. A tobzódó, szertelen energia üdvös, csak emlékeztesd magad: te vagy a főnök. A te kezedben a gyeplő, a te boldogulásod nem más kárára virágzik ki. És akkor mindenki örül, veled az élen – ahogy jó, ahogy való.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This