Vajon mekkora az esélyed az átütő sikerre, ha csak úgy, tessék-lássék módon kezdesz fontos folyamatodba?

Vajon tényleg, mélyen, fájón és bántóan átélheted a kudarcot, ha mégsem sikerül – pedig te mindent, de tényleg mindent megtettél, ami tőled telik?

Két szemszögből kaphatsz teljes képet. Mindkettő az elindulás fontosságáról szól. Amilyen a kezdet, olyan a kiteljesedés. A magban a későbbi, kifejlett növény jövője ott mocorog; az ápolás, öntözés, nevelés határozza meg, mennyire lesz életerős. Ám dinnyemagból sose növekszik se csattanós maszlag, se vadkender. Ahogyan a mag elültetésekor belső látásod pontosan mutatja a kész növényt, azaz a távlatot.

Eredményes kezdet erő nélkül nincs. Azaz: ahhoz, hogy valódi sikert érj el, tedd oda magad. Erőt kell kifejtened. Nem szájpréselős, görcsös, zabszemszorító módon, az könnyen vezet zsákutcába. Lelki-, szellemi- és fizikai erődre egyaránt szükséged van. Nem büdös feltűrni az inged ujját, nem félsz attól, hogy bepiszkolod a kezed és maszatos lesz az arcod. Elszánt vagy. Épp a megfelelő attitűd, amit az égi erők egy bizonyos, különösen támogató egysége lát benned és rajtad.

Tűz, erő, lelkesedés.

Tettek, távolba látás, erőid megmozgatva kiterjesztése.

Köréd rendeződő támogató energiák, megjelenő segítők, valódi bizonyossággá combosodó hit.

A Nap és a Jupiter együttállására feleltetjük meg a háromszor három jellemzőt. A két égitest a Kos asztrológiai jelében találkozik április tizedike és tizenkettedike között. Tüzes zodiákusban egymásra találó tüzes égitestek. Azaz: punnyadásra, ernyedt, tehetetlen erőtérre ne számíts. Amire igen:

Cselekvésvágy. Késztetés, hogy tervezz, lépj, tegyél. Nem kötelez, nem rángat, nem tuszkol. Maradhatsz ülve, a fotel mélyébe gurtnizhatod magad, megkérheted a szomszédot, hogy mind a négy végtagodat erősítse vastag kábelkötegelővel a karfához és a bútor lábaihoz. Nem fog jól esni. Ha visszafogod az aktivitást, a vágy attól még feszít. Jobb, való és érdemes hagyni, engedni, formába önteni a jövőért való lelkes ténykedéseket. Mindenkinek jobb.

Szintemelkedés.

Kiemelkedés.

Felemelkedés.

Ha az ember alkotta állatöv fölé tekintünk, azt látjuk: mind a Nap, mind a Jupiter a maga tempójában halad a Halak kiemelkedő halához. A mindennapok mókuskerekéből való, felfelé megvalósított kitörés ereje buzog az ereidben. Semmit nem tesz meg helyetted, de komolyan: el ne várd már, hogy akár egyetlenegy hajszálat is arrébb tegyen. Az a te dolgod. A motivációt kapod meg hozzá, az pedig elég kell, hogy legyen, amennyiben valami fontos a számodra. Ha maradsz ülve, lemérted: valójában nem akarsz – abban az adott témában – kiemelkedni.

Nem lennék kifogás. A hétfőtől szerdáig tartó együttállás halálos veszélyt, a pusztulás konkrét lehetőségét hordozza minden ürügy, halogatás és tologatás számára. Számukra se kegyelem, se irgalom nem létezik. A feltámadás nekik nem jár, hiába húsvét hétfőtől egzakt a Nap-Jupiter égi pacsi. Ők pusztulásra ítéltettek; remélhetőleg te is a kivégzőosztag oszlopos tagjaként irtod őket – stílszerűen – tűzzel, vassal. Vesszenek, végleg, örökre.

Ragozhatnánk, de minek? A lényeget látod, a velejét érted. Kifejezetten szép és lelkesítő, ám egyszerű égi állás és üzenet. Olyan képlet, amit bárki átlát és megért. Te is, én is – mindannyian.

Ideje útra kelni.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This