A hétvégén lejön az Istenek Útjáról a Merkúr, aki a Bak jelében járja fürkésző, kíváncsi útját a csillagos égen. Amikor egy-egy planéta elhagyja a Tejutat, mindig hangsúlyossá válnak az isteni minőségek földi életbe, az ember világának és valóságának terepére lehozott üzenetek. A Merkúr által hozott erények kitűnően támogatják a hétvége összpontosításra irányuló inspirációit.

Tartsuk nyitva szellemünket (elsősorban), valamint összes érzékszervünket (nem utolsósorban), hogy megérthessük, mi az, ami a felsőbb világokból érkező, beavatást hozó információmorzsa. Lehet, hogy „csupán” beavató helyzetbe hoz az energia; legyünk nyitottak rá, a megélésre ugyanúgy, mint a megtapasztalásra.

161210tejut

Azon filozofálni, hogy vajon ez és ez az üzenet megfelel-e a Tejútról érkezettség kritériumainak, felesleges idő- és energiapocsékolás: mindig megérezzük és ezáltal a bizonyosság erejével tudjuk, mi érkezik onnan, mi az, amit a mi világunk feletti szférából kapunk ajándékba. Bontsuk ki és élvezzük a csomagokat és ami bennük rejlik. Az égiek soha nem tesznek bele sem rohadt paradicsomot, sem erjedt krumplit: amit Tejút-minőség, az mind ragyogtatja életünket.

kép: www.joetucciarone.com

Pin It on Pinterest

Share This