Olyan jó lenne, ha szerelmi, kapcsolati ügyeiben lenne egy bölcs, mindent látó és tudó valaki az ember mellett. Aki tisztán lát, igazat szól. A jó hírt egy kitűnő égi állás szolgáltatja: igen, van ilyen. A Vénusz és a Mars aktuális találkozója megfelel a követelménynek. Különösen a csillagképi hátteret megvizsgálva. De ne szaladjunk ennyire előre.

Olyan jó lenne tisztába tenni, kire is vágysz.

Olyan jó lenne, ha meg tudnád fogalmazni: milyen kapcsolatról álmodsz. És igen, baromi jó lenne az is, ha nem tennéd bokamagasság alá a lécet. Ha és amennyiben egyedül vagy és szeretnél méltó társat és egy boldog párkapcsolatot, ne alkudj meg előre. Azzal az egészet, azaz a saját boldogságod reményét árulod el és köpöd le – nem részletezem, milyen tartalommal.

Olyan jó lenne, ha nem úgy tekintenél a működő, megélt, a mindennapi létörömmel bélelt párkapcsolatra, mint ami óriási, véltelennek köszönhető szerencse – mint a híres-nevezetes lottóötös (ennek pontos esélye: 1 : 43.949.268 – hoppá).

Női és férfi energiák összeölelkező szintézise. Ez (is) a Vénusz-Mars találkozó sajátja. De azért tudj az alacsony szintekről is, csak hogy a fél Hortobágyon átívelő félkörben kerülhesd ki:

Összezavarodás, belső vívódás, meddő tépelődés. Ki is kell nekem? Ki vagyok én? Lehet-e egyáltalán szeretni engem? Vagy egyáltalán kibírni, elviselni? Mit tudok én, amiért valaki, aki nem teljesen hülye, velem akarna lenni – egy éjszakán túl is? Mi van akkor, ha x vagy y éve nincs senkim? Mi van akkor, ha szégyenszemre nem tudok valid párkapcsolati referenciákat felmutatni?

Zárójel: a jelenségről hat éve már írtam egy cikket, remélve, hogy hamar elkopik és fontosságát veszti. Hát nem így történt, nagyon nem. Ha találva érzed magad, kötelező olvasmány:

https://ladonyijanos.hu/parkapcsolati-referenciakrol/

Na jó, itt fejezzük be. Annyit hallok ilyen és ehhez hasonló mondatokat konzultációk, pontosítások, elemzések során, hogy már hangárt kéne bérelnem nekik. Hagyjuk is inkább. Emlékezz: ezek alacsony, békatompor alatti szintek. Neked csak annyi dolgod van, hogy tudj róla: ilyen is létezik. Ha netán azonosítod egyiket-másikat, akkor manőverezz távolabbra és változtass.

Felismert vágyak, tudatos szintre emelt késztetések, csipetnyi önismeret és alapfokú megfogalmazási képesség. Ennyi mindenképp, de sokkal több nem kell ahhoz, hogy megtaláld a párod. Ebben játszik kezedre a február 20. kedd és február 24. szombat között egzakt bolygótalálkozó. Pipáljuk ki a kötelező kört:

Vízöntő. Asztrológiai értelemben, a hétköznapok alapvető működéseit tekintve ebben a szeletben borul össze a női és férfi minőségek esszenciális jelölője. Azaz nincs helye átverésnek, hazugságnak, becsapásnak. És nem, nem csak a másiktól elszenvedve. Elsősorban magaddal szemben ne kövesd el és – csodák csodájára – tapasztalni fogod, hogy a környezet reakciói is megváltoznak. Tudod, mint a tükörképed: csak azt vetíti vissza, aki, ami vagy. Összetörheted a foncsoros üveglapot, ha elborzaszt a látvány, de ez csak tüneti kezelés. A lényeget nem oldod meg.

Letisztult, egyértelmű megfogalmazás, ami mindennél fontosabb. Mert így felvértezve egészen más a társtalálás mezejére lépni. Van célod, többé nem fogalmatlan tévelygőként várod a szádba repülő sültgalambot, bocsánat: a való és méltó társat és boldog, elégedett párkapcsolatot. Ugorjunk, azaz emelkedjünk szintet:

Kiélesedő belső látás. Az együttállás első két napján, kedden és szerdán a Bak csillagképének Oculus nevű csillagánál jár a Vénusz és a Mars. Ez a múltba néző szem. Nem üres nosztalgia: láttatja, mi a tanulnivaló múltadból. A kiigazítani valót épp úgy észreveszed, mint az erősségeket. Ebből töltődhetsz fel és fordulhatsz rá a valóságteremtés útjára.

Testesülés. A két égitest a csillagzat teste, törzse felé folytatja útját. Azaz: lehozod az anyag valóságába, amit megálmodtál. Ábrándból csók, szívdobbantó kézfogás és szerelem. Nem, ez nem mese, nem csorog a nyál és elmarad a naplementébe lovagolós „Vége” főcím. Mert nem Hollywood-ban vagyunk. Ez az égi állás a konkrét valóságól, annak – megfogalmazott és kimondott álmaid és vágyaid szerinti – megteremtéséről szól. Nem kevesebbről.

u.i.: ugyan triviális, miért ne nevezd magad soha szinglinek, még ha egyedül is élsz (pillanatnyilag), de azért idelinkelem azt a pár perces videót, amin ezt a témát szabatosan összefoglaltam. Jól jöhet:

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This