Bőven van élet a racionalitáson túl is. Sőt: gyakran ott kezdődik az izgalmas rész. Ez még akkor is így van, ha manapság szinte vallásos, kritikátlan áhítat övezi az okságot:

„Az eszedre hallgass, sose a szívedre!”

„Keresd a kompromisszumokat és köss belőlük jó sokat, hiszen ésszerűek!”

„Az álmok és a vágyak csak pisztatnak; lépj tovább, engedd el őket, mondj le róluk. Úgyse fog sikerülni. Keress stabil munkahelyet és egy kissé szürke, unalmas, de stabil párt magadnak.”

„Csak az igaz és működik, amit tudományos kutatások támasztottak alá.”

„Amit nem tudsz lépésről lépésre, érthetően levezetni, az nincs, az nem működik, az közönséges lufi. Ki fog pukkanni.”

Jó tanácsok. Legalábbis annak szánják, de azért húzd fel a nyúlcipőt, ha sokat hallod őket. Megeshet, adott pillanatban még egy icipicit azonosulni is tudsz egyikkel-másikkal. Ez nem baj. Ha azonban átitatódsz velük, nyílegyenesen kikövetett úton masírozol a garantált, tartós boldogtalanság birodalmába. Az élet több az okos működésnél.

Varázslat.

Szerelem.

Művészet.

Szépség.

Megérzések.

Ihletettség.

Önfeledt, gyöngyöző nevetés.

Hét életüzemanyag, írhattam volna többet is; csak úgy belemarkoltam a csodálatosságok bőségtáljába és őket ragadtam ki, szemléltetésül. Nélkülük vegetálni lehet, élni nem. Azaz: velük lehet valódi, méltó, teljes életet élni. Erre emlékeztet a mostani kozmikus háttérkép:

Központi csillagunk – mondhatnám: fényes Napunk – a Szűz csillagzat angyali részén halad végig. Ha a téma ismerősnek tűnik, az nem a véletlen műve.

Aratás, angyalok, sugallatok és finomsághegyek. Ezzel a négy szóval ajánlottam figyelmedbe – és teszem most is – a tegnapi cikket: https://ladonyijanos.hu/egi-kez-a-kezben-tol-elore/

Dupla mágia: egyszerre, a Merkúrral kéz a kézben érkezik meg a Nap az Angyal csillaghalmazába. Ezért érdemes a fenti linken elérhető plusz információkat felfrissítened; a teljes kép színesebb, árnyaltabb, még inkább szemkápráztató.

Ha csillogóan éles pengéjű fejszével hasítjuk a szőrszálakat és nagyítóval vizslatjuk a csillagkép-határokat, akkor október 18. és november 3. közötti időszak az egzakt angyali jelenlét. Ekkor tartózkodik cselekvő énünk megjelenítője az említett égi zónában, ez pedig fokozott jelentőséggel bír:

Megvalósuló, nehezen félremagyarázható éteri sugallatok. Megteheted, hogy másképp döntesz, de a hangot hallani fogod. Lelked rajta, melyik utat választod. Olyan angyalt még nem láttam, aki félautomata kézifegyverrel kényszerít, hogy azt tedd, amit ő súg. Labdákat kínál, ad, dob – te pedig elugorhatsz, de le is csaphatod őket. Kedved, szándékod, habitusod szerint döntve. Most már tudsz róla, ez is segít a jobb minőségű választásokban. Egy valamit viszont tarts szem előtt:

Nem kell minden döntésedet megmagyaráznod másoknak. Nyilván egy – szigorúan mátrixos módon szabályozott – munkahelyi szituációban, például egy repülőtéri irányítótoronyban nem hagyatkozol az égi bevillanásokra, mert abból könnyen földi detonáció keletkezhet, de életed valóban jelentős szegmenseiben érezni fogod a hatásokat.

Emlékezz: szárnyas segítőink érted, értünk vannak, az angyali energiát elfogadni jó, élni vele üdvös és nem, egyáltalán nem visszaélés vagy kihasználás. Olyan angyalról sem hallottam még, aki így szólt, miután segített rajtad: „Egyszer kérni fogunk magától valamit, Pelikán elvtárs!”

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This