Végig ott volt veled, benned, nálad. A zsebedben lapult. Évekkel ezelőtt felírtad egy cetlire. Ott a könyvben az aláhúzás. Már megvetted, de hátracsúszott, a polc sötétbe vesző mélyére. Milyen csodás, ragyogó érzés rábukkanni mindarra, amit egyszer már birtokoltál, csak éppen – ideiglenesen – megfeledkeztél róla. Megadja az érzetet: a korábbi énemben is buzgott a bölcsesség, csupán elfelejtődött a dolog – ideig-óráig. Most azonban felvirrad a rátalálás ideje. Égi cégére a Nap-Jupiter szembenállás.

Vágysz valami után, keresed, kutatod. Ritka, ám szívdobbantó érzés, mikor bizton tudod: extra segítséget kapsz. Valamilyen – konkrét néven talán nem nevezhető – erő rajtad kívül, de veled együtt akarja, hogy célt érj. És támogat. Ezt a mintázatot szövi extra szépséggel a Nap pozíciója: a Skorpió asztrológiai jelében és a Szűz csillagkép angyali részében jár. Még. A Jupiterrel való egzakt oppozíció csütörtöktől szombatig tartó idején mindenképp.

Fényesség, rálátás, elhatározás és cselekvés. A mélységből érkező motiváció löketet ad. Ez a Nap-inspiráció egészül ki a bölcs előrelátással, a nyíló-táguló perspektívával. És persze: a megérkező, de gyakran visszatérő bölcsességeddel. Több megvilágosodásnál: egyértelműen látod, mi a következő lépéseid értelme, merre vezet legjobb utad. Határozottságod nő, hiszen belül rendben vagy. Fény gyúlt, úgy pedig könnyebb lépni a jobban látható úton.

Üdvös „mellékhatás:” hajlamos lehetsz a szokásos módozatokhoz való ragaszkodást elengedni. Attitűdödben erősödik a befogadás, az pedig megengedi, hogy észrevedd, mi az az új, ami jó is egyben. Ami megéri a próbát, a friss, életet éltető impulzust.

Nevezhetjük kozmikus vérfrissítésnek vagy spirituális energiafröccsnek egyaránt: a november 2. és 4. közötti három nap remek égi erőtérrel segíti a földi vándorokat.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This