Bármilyen hihetetlen, már a nyár második hetének végére értünk. Vasárnap este mindannyian megérdemeljük a szusszanást. Naplemente, madárdal, terasz és egy hideg hűsítő a kézbe. Ez a középpont, az összegzés ideje. Elégedett, mély sóhajjal tekintesz vissza a mögötted álló hétre, és derűs reménnyel a következő hét napra. Ez a fajta spirituális szakaszolás támogatja, hogy ne mókuskerekes őrületként éld az életedet. Rendszeresen, ha úgy tetszik: szokásoddá emelve összegzel és tekintesz előre.

A fényt az ég szolgáltatja. A csillagok, a bolygók üzenetei a földi vándor útját másfajta fénnyel világítják be. Égre nézve soha nem érzed, nem érezheted magad elveszettnek. Hétrenézőt olvasva egyben égrenézővé is nemesedsz. De mi történt az elmúlt hetünkben odafönt?

Bivalyerős hétkezdetet biztosított a Mars és a Szaturnusz szembenállása. Egészen különleges módon ösztönzött – egészen szombatig! -, hogy visszaszerezd erődet. Olyan energia, ami sokszínű, de mindig törekszik éned legjobbját felszínre hozni. Addig próbálkozik a különféle magas labdákkal, míg ez egyik éppen a tiéd, pont úgy érkezik, ahogy a neked a legjobb és élsz a ziccerrel.

Persze sokkal eredményesebben működsz, amikor nem csak tudod, de már el is várod a megismert kozmikus események földi valóságodban leképezhető hatásait. Ez az egyik oka, amiért javaslom, olvass csillagfürkésző előrejelzéseket.

A hét közepe valóságos szívdobbanásként öltött testet. A Vénusz szépséges helyzete valódi „meglátni és megszeretni” energiákat ébresztett. A társ felfedezése mellett minden, szerelemmel megélhető minőségre is szemet és szívet nyitott a Rák Tekintetével való találkozása.

Defenesztráció: kedvenc latin szavam az ablakon való kihajítást jelenti. Mély elégedettséggel szőttem a Rák elengedő oldalánál járó Mars meséjébe. Különösen fontos történet, itt olvashattál az elengedés három fő égi megjelenési formájáról. Ezen túl persze arról is, hogy aktuálisan melyikük támogat leginkább utadon és hogyan, miképp működtetheted aktuálisan gyümölcsöző módon. Mindezt persze átalakító, cselekvő erővel, hiszen a sztori főhőse, a Mars erőbolygó.

„Képzeld, a fejemre esett egy tégla!”

„Ne már! És nem esett semmi bajod?”

„Hála Istennek, nem. … És képzeld, fejemre esett egy tégla!”

Ezt a szuvas körtefa öregedett ágaként reccsenő viccet viccecskének látszó fárasztó rettenetet sütöttem el a retrográd Neptunuszról szóló írás kapcsán. Rövidke videóban igyekeztem felívni a figyelmedet, hogy beszültünk ugyan az előző héten is róla, de most újra terítéken. Egy egészen más területen, a mély, régi, úgynevezett ősfélelemek semlegesítésében vehetjük hasznát. Nem is akárhogyan: a végleges kigyomlálásukkal.

A tudás jó édes anyja is az Ismétlés nevet kapta a keresztségben. Harmadszor olvashattál a Merkúr és a Capella, valamint Bellatrix csillagokkal való együttállásáról. Mit olvashattál: te magad szőtted a mesét, a régebbi történétekre támaszkodva, azaz valódi főhőssé avanzsáltál. Ez a kaland döbbentett rá, milyen különleges energiákat, mennyire ragyogó szikrákat generál a bolygó és a két emblematikus csillag visszatérő találkozója.

A Fény pedig továbbra is magas intenzitással van jelen. Ha eddig úgy vélekedtél, a fény az fény és pont, most új ismeretek birtokba jutottál. A Nap és a Sirius kézfogója az általuk megtestesített kétféle fényesség szintéziséről, egy ragyogó spirituális ötvözetről szól. Viszlát, sötétség, nem lennék a helyedben!

Ha hátat fordítunk, hátraarcolunk az elmúlt hétnek, akkor az tulajdonképpen előrearc. Mit is látunk az égen jövő héten? Lesz itt Vénusz-Szaturnusz szembenállás (mit tehetsz, hogy félresöpörj mindent a megélt szerelemhez vezető úton?), meg aztán újhold is. Igazi nagypályás, felbecsülhetetlen jelentőségű Mars-Vénusz (hosszú ideig tartó!) találkozó, róla különleges mesével készülök. A Merkúr Rák jelébe érkezése is jelentős, úgyhogy ismét jogos és indokolt nagy szavak használata.

Jóból jóba, szuperből kitűnőbe tartunk. A csillagos ég alatt járó földi vándor minden útmutatást megkap, hogy jól döntsön. Kellő erejű és minőségű fény kíséri útján. Hétről hétre.

kép: pixabay.com

a Kozmosz szó jelentése: rend – ezt élheted meg hétről hétre, égre nézve

Pin It on Pinterest

Share This