A szeptember beköszöntése kifejezett pezsdülést hozott. A régi, nyársirató mintákat elképesztően jó égi erőkkel írhattad-írhatod felül. Vasárnap este – immár szokásosan – visszatekintünk, milyen kozmikus események gyakoroltak hatást a földi vándorokra. A mögöttünk álló hét vizsgálata azonban nem képezheti a folyamat végét. Kívánja, szinte vállat rázóan: ha már magad mögé néztél, kicsit nyújtsd ki a nyakad. Ha kell, pipiskedj és nézd meg, mi fog történni.

Hátra- és előre is tekintünk, ezért is Hétrenéző a vasárnap esti sorozat címe. A célja nem más, mint az elveszettség érzésének elolvasztása. Nem járhat át a magadra hagyatottság, az „apró pici pont vagyok” érzete. Ha kell, újra és újra, kitartóan, következesen be kell vésned a tényt. Kozmikus lény, csillaggyermek vagy. A majom tényleg lemászik a fáról, majd – dolga végeztével – vissza is tér oda. Azért cselekszik így, mert ő a fán lakik. Az ember meg ember. Utóbbi nem származik előbbitől. Darwin tétele inkább Dar-lose. Néha egy-egy rettenetes szóvicc angolul is bele kell férjen, szerencsére kövezési távolságon belül minden nagyobb kavicsot és féltéglát eldugtam.

Halványan a szeptember elsejére rímelve órarendesen így nézett ki a hét.

Hétfő: teremtő-nemző erők maximuma a hetedik hatványra emelve. Mars és Neptunusz szembenállása, előbbi az Oroszlán nemző részénél tüzeskedik.

Kedd: Nap a Szextáns égi egyenlítői csillagzatában. Egy műszer, ami nem csak fémből készülhet. Egy varázslatos eszköz, ami a csillagok fényéből mutat irányt és utat. És benned van.

Szerda: Kakukktojás. Itt a sült galambokról szólt a mese. Arról, hogy jellegüknél fogva röpképtelenek.

Csütörtök: az öt leglassabb bolygó egy időben végez hátráló mozgást. Miért nem jelenti ez a tény a nehéz bolygóállásokkal riogatók igazát? Mi a valóság és hogyan állíthatod szolgáltodba ezt a tudást?

Péntek-Szombat: vénuszi kirándulás. Plútó és Jupiter. Quadrat és trigon. Magyarán: álmok megvalósítása, az öröm kiterjesztése. A harmónia elérséért megtehető lépések fontossága. A szerelem energiájának életedben való több síkú megtestesülése.

Vasárnap: Szűz újhold meséje. Miért kivételesen jó a kedd kora hajnali Nap-Hold együttállás? Mit készíts az éjjeliszekrényedre hétfő este? Hogyan újulhatsz meg álmodban?

A következő hét is izgalmasnak ígérkezik. A Hold újabb mesét kap, mert olyan pezsgő napot tudhat magáénak, amiről neked is tudnod kell.

Olvashatsz majd az esszenciális bölcsesség erősödéséről a Merkúr kapcsán. Ő a Holló csillagzatába érve támogatja a tanítások mély megértését, azt a minőséget, amivel kiemeld az egy mondatot a könyvből. Amiért az egészet megérte végigolvasni.

A Skorpió Jelébe lépő Vénuszról is megemlékezünk, mert olyan izgalmas, hogy ember legyen, aki csiklandás nélkül kibírja. Szenvedélyes, fülledt energia, de bitang jó.

Hasonlóan kitűnő a Nap és a Denebola, az Oroszlán nemző részének találkozója. Teremtés, valósítás, a legmagasabb lélekkohó tüzével – ez nem hangzik rosszul.

Közkívánatra írok majd a Plútó kisbolygósításáról, de két meglepetést is tartogatok még.

Csűrjük-csavarjuk bárhogyan: csodás héttel fordultunk augusztusból szeptemberbe. A bíztató kezdetre pedig masszív erőkkel építkezünk, a csillagos ég hathatós támogatásával. Éld meg milyen kitűnő, amikor tudod, ismered az égi hatásokat, mintha valaki kézen fogva vezetne.

kép: pixabay.com

az idő szépséges folyamát szemléljük hétről hétre

Pin It on Pinterest

Share This